Nieuws

HSN Courses postponed due to corona virus

The government has just announced in a press conference that all schools, sports clubs and food and beverage companies will be closed immediately to fight the spreading of the corona virus. Naturally, HSN takes her responsibility: public health and the prevention of the corona virus from spreading are also our top priority!

HSN Cursussen uitgesteld vanwege Coronavirus

Zojuist hebben minister Bruins en minister Slob in een persconferentie bekend gemaakt dat per direct alle scholen, sportclubs en eet- en drinkgelegenheden dicht gaan om de strijd tegen het coronavirus aan te gaan. Uiteraard nemen wij als HSN onze verantwoordelijkheid en staan de Volksgezondheid en het voorkomen van verspreiding ook bij ons voorop!

Rookruimte Horeca: Vanaf 1 april 2020 boete tot € 4500,-

Horecagelegenheden worden vanaf 1 april 2020 beboet als ze nog een rookruimte hebben. Staatssecretaris Paul Blokhuis wilde het verbod per 1 januari gaan handhaven, maar is op het laatste moment gezwicht voor druk van branchevereniging KHN (Koninklijke Horeca Nederland).

NVWA: Sluitingen en boetes door incontinente muizen

Sluitingen van bedrijven, boetes en waarschuwingen: de Bazaar in Beverwijk werd vorige maand binnenstebuiten gekeerd door de NVWA. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit bindt de strijd aan tegen de muizenplaag in de ‘grootste overdekte markt van Europa’. Dat blijkt hoognodig.

Gratis kaarten Horecava 2020

Horecava is dé innovatieve en inspirerende vakbeurs voor horecaprofessionals in de foodservice industrie. Een bezoek aan de Horecava in Rai Amsterdam is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche. HSN geeft 25 kaarten gratis weg!

Horecatrends 2020

Zo aan het begin van het nieuwe jaar, gaan we allemaal met frisse moed en vol nieuwe energie weer aan de slag. Wat gaat 2020 de horeca brengen? Hoe zorg je ervoor dat je innovatief te werk gaat en je actief gericht blijft op je gast? Foodyard zet de belangrijkste ontwikkelingen en trends in de horeca voor komend jaar op een rij.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.