Nieuws

Trainingen Gastvrije Verkoop Curacao

Na de succesvolle trainingen die wij op 29 en 31 augustus jl. voor Karakter Curaçao en Koraal Curaçao mochten verzorgen, heeft HSN op 14 en 15 december 2017 wederom twee trainingen verzorgd op Curacao. Deze keer lag de focus op het gastvrij en gastgericht (meer) verkopen in de Horeca.

Duidelijkheid omtrent Register Sociale Hygiëne

Onlangs kwam het Register Sociale Hygiëne in het nieuws. Wie een Diploma Sociale Hygiëne bezit, zou het diploma opnieuw moeten laten inschrijven in het Register anders zou deze komen te vervallen. Op Facebook werd het bericht meer dan 2000 keer gedeeld en stroomden de vragen binnen bij HSN. SVH, die het Register beheert, meldt nu dat dit niet klopt en geeft uitleg.

Eerste Leermeesterdag groot succes

FNV Horeca en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) hebben 19 september tijdens Gastvrij Rotterdam de eerste editie van de FNV/SVH Leermeesterdag georganiseerd. Een dag met inspirerende sprekers en leerzame workshops (verzorgd door branche-erkende opleiders HSN en Picabia), waarbij het motiveren van leerlingen en de ontwikkeling van leermeesters centraal stonden.

HSN goes Curacao!

Op 29 en 31 augustus heeft HSN voor 20 enthousiaste medewerkers van Karakter Curaçao en Koraal de Training Gastvrijheid verzorgt.

Misset interviewt HSN-directeur vanwege 12,5 jaar bestaan!

HSN bestaat 12,5 jaar! Ter ere van deze gelegenheid heeft Misset Horeca HSN Directeur Gabriëlla Café geïnterviewd. Lees hier het Misset artikel.

HSN ontvangt als eerste opleider twee SVH erkenningen!

Op dinsdag 7 juni jl. ontving HSN van SVH de branche-erkenning voor haar opleidingen Leermeester en Sociale Hygiëne!

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje