Leermeester Cursus op eigen locatie

Bepaal zelf de lestijden
Bepaal zelf de dagen
In het eigen bedrijf
SVH examen
SVH Leermeester
9,8 (3650+ reviews)
Vraag een offerte aan (vrijblijvend)

Leermeester Cursus op eigen locatie

Leid medewerkers op tot SVH Leermeester!

Wanneer er in de organisatie meerdere managers en/of medewerkers zijn die het SVH Diploma Leermeester moeten behalen, kunnen wij de Leermeester Cursus en het SVH examen ook op eigen locatie verzorgen. 

Inhoud InCompany Cursus Leermeester

De Cursus Leermeester bereidt je medewerkers voor op hun carriére als Leermeester. Tijdens de cursus wordt hen geleerd hoe ze op een professionele manier leerlingen (en/of nieuwe medewerkers) kunnen begeleiden van A tot Z. Denk hierbij aan zaken als: 
 

  • Het opstellen van een bedrijfs- en leerlingprofiel om leerlingen te werven
  • Selecteren van leerlingen die bij de organisatie passen
  • Het schrijven van een inwerk- en opleidingsplan voor de leerling
  • Het op een professionele manier uitleggen en aanleren van nieuwe vaardigheden
  • Leerlingen kunnen coachen en beoordelen
  • Verschillende gesprekken kunnen voeren met de leerling

Naast deze inhoud krijgen de medewerkers uiteraard examentraining zodat zij goed voorbereid zijn op het SVH examen Leermeester en in één keer het SVH Diploma Leermeester behalen. 

Zelf de lestijden en examentijd bepalen

Om alle kennis en vaardigheden aan te kunnen leren aan je medewerkers zodat zij succesvolle Leermeesters zullen zijn in de organisatie én zij in één keer slagen voor het SVH examen, raden wij aan de Leermeester Cursus inclusief SVH Leermeester examen in drie hele lesdagen te organiseren. De lestijden van de eerste en tweede lesdag zijn doorgaans van 09:00 uur tot 17:00 uur en de derde lesdag van 09:00 uur tot 12:00 uur met aansluitend het SVH examen Leermeester van 12:30 uur tot 17:00 uur. Uiteraard kan in overleg van deze tijden worden afgeweken.
Tussen deze lesdagen zitten meestal een of meerdere weken zodat de medewerkers praktijkopdrachten kunnen maken en zij zich kunnen voorbereiden op de volgende lesdag en/of het examen. Deze praktijkopdrachten en het leren van de theoriestof nemen gemiddeld 10 - 15 uur in beslag. Om de kans van slagen te vergroten adviseren wij hiermee rekening te houden in de roostering. 

SVH examen Leermeester op eigen locatie

Het SVH Leermeester examen wordt georganiseerd op het moment dat het de organisatie uitkomt, dit kan aansluitend op de laatste lesdag of, in overleg, op een ander moment. Het examen Leermeester bestaat uit 3 onderdelen: 
 

  • Portfolio
  • Praktijkexamen 'Coachen & Begeleiden'
  • Theorie examen

HSN meldt de medewerkers aan voor het SVH examen en wij zorgen ervoor dat de exameninstantie op de locatie aanwezig is, op de gewenste dag, datum en tijdstip, om het examen af te nemen.   

 

Offerte aanvragen

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.