Nieuws

Menukaarthandboek 'Boost je menukaart' gelanceerd

Horeca-experts Petra Venekamp en Bianca Roemaat hebben onlangs het boek 'Boost je menukaart! Voor elke kaart een idee' uitgebracht. Hierin laten ze zien hoe je als horecaondernemer meer geld verdient met je menukaart en hoe je gasten een betere beleving biedt.

Golden SVH Meestertour Tickets uitgereikt

Dit jaar mocht HSN, als SVH erkende opleider, twee Golden SVH Meestertour Ticke uitreiken! Onze relatiebeheerder Bart heeft deze week twee cursisten mogen verblijden met dit ticket!

Register Sociale Hygiëne

Vanaf 1 juli 2023 wordt het examenregister van de LEC-SVH vervangen door een nieuw Register Sociale Hygiëne wat door de overheid beheerd gaat worden. Inschrijving in dit nieuwe Register is, in tegenstelling tot het huidige Register, niet meer kosteloos.

NVWA: 60% horecazaken informeert gasten verkeerd over allergenen

Meer dan de helft van de restaurants, winkeliers en cafetaria’s vermeldt niet goed of hun gerechten allergenen bevatten. Daardoor kunnen mensen met een voedselallergie gevaar lopen, zegt van Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) naar aanleiding van eigen onderzoek.

17 Foodtrends 2023

Elk jaar schijnt trendvoorspeller Vincent van Dijk zijn licht op de food trends van het aankomende jaar. Welke trends en ontwikkelingen gaan de komende jaren bepalen? Favorflav vroeg Vincent wat we in 2023 zoal kunnen verwachten, op en naast het bord. Zijn antwoord: een heuse voedselrevolutie. ‘We gaan de voedselproductie flink veranderen en ook ons eigen eet- en drinkgedrag gaat grondig op de schop. Alles wordt minder, beter, transparanter, puurder, gezonder en vooral smakelijker.’

Gast overleden door één slokje Piña Colada

Een 18 jarige student die op het punt stond om te gaan studeren aan de universiteit van Cambridge, stierf na het drinken van een Piña Colada terwijl hij op vakantie was. Doodsoorzaak..... een verwisseling van ingrediënten in de cocktail door de bartender.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.