Nieuws

NVWA: Steeds meer spoedsluitingen door ongedierte

Begin juni kwam de NVWA met een persbericht dat zij een toename zien van het aantal spoedsluitingen bij voedselbedrijven door ernstige overlast van plaagdieren.

Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2024/2025

De inschrijving voor de wedstrijd 'Beste Leerbedrijf Horeca 2024/2025 is geopend! Welk erkend leerbedrijf in de horeca en hospitality heeft het leren in de praktijk zo goed voor elkaar dat het de titel 'Beste Leerbedrijf Horeca' dik verdient?

'Zwarte lijst' terug in Amsterdamse Horeca

Het concept van de 'zwarte lijst' in de Horeca is niet nieuw en deze 'collectieve horeca ontzegging' (CHO), zoals de lijst officieel heet, bestaat al langer. Op het Leidseplein in Amsterdam wordt de zwarte lijst binnen een maand opnieuw ingevoerd.

The Offline Club: 'De digitale detox hang out'

Steeds meer mensen zijn verslaafd aan hun telefoon. Schermtijden rijzen de pan uit en dagelijks raken er talloze minuten verloren doordat ze scrollend worden doorgebracht. Tegelijkertijd stijgt het verlangen naar offline contact en échte verbindingen. Daarom is er sinds kort 'The Offline Club'. Een 'digitale detox hang out' waar je kunt relaxen en terecht kunt voor échte verbinding

CBS: Flinke omzetstijging Horeca in 2023

Hotels, restaurants en cafés zagen hun omzet in 2023 flink stijgen. Vooral in hotels en kantines nam de omzet hard toe ten opzichte van een jaar eerder en dat kwam deels door hogere prijzen.

NVWA: 51,8% horeca informeert haar gasten slecht over allergenen

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft in 2023 ruim 6.500 bedrijven gecontroleerd op het verstrekken van allergeneninformatie aan hun klanten. Meer dan de helft van de bedrijven voldeed niet aan de wettelijke eisen.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.