SVH E-learning Borrelshop

Eigen tijd en tempo
5 x per week examen
Examentijd zelf bepalen
18 examenlocaties
SVH examen
Diploma Sociale Hygiëne
9,8 (4100+ reviews)
345,- All-in & BTW-vrij

SVH E-learning Borrelshop

Behaal je SVH Sociale Hygiëne Slijtersdiploma!

Speciaal voor slijterijen en borrelshopmedewerkers in een supermarkt is er een nieuwe training ontwikkeld om het SVH Slijtersdiploma Sociale Hygiëne te behalen! Met deze SVH E-learning Borrelshop inclusief SVH examen krijg je kennis en inzicht in Sociale Hygiëne in jouw vakgebied! 

SVH E-learning Sociale Hygiëne Slijters en Borrelshop

De SVH E-learning Sociale Hygiëne Slijters en Borrelshop bestaat uit verschillende hoofdstukken die je in je eigen tijd en tempo kunt doorlopen. Ieder hoofdstuk behandelt belangrijke zaken met betrekking tot Sociale Hygiëne in een slijterij/borrelshop. De E-learning is een afwisselend programma met tekst, meerkeuzevragen, stellingen en instructiefilmpjes. Met de E-learning heb je daarnaast toegang tot meerdere examentrainingen (bestaande uit ieder 40 meerkeuzevragen) waarmee je je kunt voorbereiden op het officiële Sociale Hygiëne Slijtersexamen. De SVH E-learning werkt zowel via desktop, tablet als mobiel waardoor je kunt studeren waar en wanneer het jou uitkomt! Voor een optimale voorbereiding op het computerexamen adviseren wij je om 5 tot 7 uur aan jouw voorbereiding te besteden, waarin je de E-learning Sociale Hygiëne bekijkt en oefent met de online proefexamens.  

Voor wie is de SVH E-learning Sociale Hygiene? 

Voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van slijterijen en borrelshops in een supermarkt. 

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. Voldoende beheersing van de Nederlandse taal maakt het behalen van het Sociale Hygiëne examen wel gemakkelijker. Beheers je de Engelse taal beter, dan adviseren wij je de Engelse online Spoedcursus te volgen.

SVH Sociale Hygiëne Slijtersexamen bij jou in de buurt

Wanneer we je inschrijving hebben ontvangen en je betaling hebben verwerkt, ontvang je per mail een licentiecode voor toegang tot de SVH E-learning Sociale Hygiëne Borrelshop in de HSN Academy. Daarnaast ontvang je per mail een toegangscode om zelf je examenlocatie en -datum in te plannen. Het computerexamen Sociale Hygiëne Slijters bestaat uit 40 meerkeuzevragen waarvan je er minimaal 29 goed moet hebben beantwoord om te slagen. Het examen duurt 40 minuten. Aan het einde van het examen krijg je direct te zien of je geslaagd bent. Het SVH Diploma Sociale Hygiëne ontvang je binnen 10 dagen! 

Examenlocaties Sociale Hygiëne

Er zijn 18 examenlocaties beschikbaar, verspreid over het hele land. Een overzicht van de locaties, inclusief adressen vind je hier

Register Sociale Hygiëne

Na het afleggen van je SVH Computerexamen Sociale Hygiëne ontvang je direct je examenuitslag. Wanneer je geslaagd bent voor het Sociale Hygiëne examen, ontvang je gelijktijdig met het SVH Diploma de resultaatbrief met je behaalde cijfer. Met het SVH Diploma Sociale Hygiëne kun je worden ingeschreven in het Register Sociale Hygiëne. Dit register wordt door de gemeente gebruikt tijdens de aanvraag van/bijschrijving op de Alcoholvergunning om te controleren of je in het bezit bent van het SVH Diploma.

Kortom....

Werk je zelfstandig in een slijterij of borrelshop en wil je graag je Sociale Hygiëne Diploma behalen? Schrijf je dan in voor de SVH E-learning Sociale Hygiëne Borrelshop inclusief examen!

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.