Nieuws

Bier schenken aan loktiener: € 1360,- boete!

De Nijmeegse voetbalclub Trekvogels moet alsnog een boete van 1.360 euro betalen wegens het schenken van een biertje aan een jongere, zonder eerst de leeftijd vast te stellen. Zo heeft de Raad van State op woensdag 23 januari 2019 geoordeeld. Eerder schold de rechtbank de boete kwijt.

Verkiezing beste Leerbedrijf én praktijkopleider 2019 geopend

De verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider 2019 is geopend. Tot en met 30 april 2019 kan iedereen leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen voor deze prestigieuze prijzen.

Subsidieregeling praktijkleren verlengd tot 2023

De Tweede Kamer heeft unaniem ingestemd met de motie Tielen (VVD) om de Subsidieregeling praktijkleren te verlengen tot 2023. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven maakten zich ernstig zorgen over de toekomst van het praktijkleren voor bbl-studenten met een leerbaan.

Profiteer nu van HSN korting voor boeken van Wouter Verkerk!

Wouter Verkerk schrijft columns voor Misset Horeca, blogt op zijn eigen websites, ontwikkelt gastvrijheidsmethodes voor talloze bedrijven én is vriend van HSN! Profiteer direct van de 'HSN vriendenkorting' en bestel zijn nieuwste boeken nu met korting!

Mystery Visit bij HSN Leermeester Cursus

In september 2018 heeft er, namens SVH, een mystery visit plaatsgevonden om de kwaliteit van de HSN Leermeester Cursus te beoordelen. SVH neemt aan het einde van elke HSN Leermeester Cursus het examen af en zij mogen natuurlijk van hun grootste opleider een hoge kwaliteit verwachten!

Directeur HSN, Gabriëlla Café, genomineerd voor Aithra Award 2018

Gabriëlla Café, directeur HSN, is genomineerd voor de Aithra Award 2018! Om deze Award te winnen hebben we jouw stem nodig! Vind jij ook dat Gabriëlla moet winnen? Stem dan nu op haar via http://live.voxvote.com/#/ en gebruik de code: 22125.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.