HACCP Cursus op eigen locatie

Bepaal zelf de lestijden
Bepaal zelf de dag(en)
In het eigen bedrijf
HACCP Toets
HACCP Certificaat
9,8 (3650+ reviews)
Vraag een offerte aan (vrijblijvend)

HACCP Cursus op eigen locatie

Train alle medewerkers in voedselveilig werken

Wanneer er in de organisatie meerdere leidinggevenden, medewerkers en/of vrijwilligers zijn die zich bezig houden met het bereiden of verstrekken van voedsel, is het organiseren van een InCompany HACCP dé manier om alle medewerkers tegelijk te trainen op het gebied van voedselveiligheid. 

Hygiënecode 

Afhankelijk van het soort organisatie verzorgen wij de InCompany Cursus HACCP graag voor je op basis van één van onderstaande Hygiënecodes:
 

  • de Hygiënecode voor de Horeca
  • de Hygiënecode voor de Zorg
  • de Hygiënecode voor Sportkantines
  • de Hygiënecode voor de Horeca (in het Engels)
  • eigen HACCP-plan van de organisatie 

Alle basisvoorwaarden en processtappen uit de betreffende Hygiënecode komen tijdens de cursus aan bod. Daarnaast kunnen we, in overleg en indien gewenst, tijdens de cursus dieper ingaan op zaken die spelen in de organsatie op het gebied van voedselveiligheid. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk dat de trainer met de medewerkers tijdens de cursus een ronde maakt in de organisatie om samen naar (mogelijke) verbeterpunten te kijken en medewerkers bewust(er) te maken van bepaalde risico's op het gebied van voedselveiligheid. 

Bepaal zelf de lestijden

De InCompany Cursus HACCP wordt veelal georganiseerd in 2 dagdelen van 3 - 3,5 uur. Dit is afhankelijk van de behoeften van de organisatie, het niveau van de medewerkers en de te behandelen Hygiënecode. In overleg organiseren we de InCompany Cursus HACCP op eigen locatie wanneer het de organisatie en medewerkers schikt. Deze 2 dagdelen kunnen aansluitend op één dag of op meerdere dagen (ochtend / middag / avond) ingepland worden. 

HACCP Certificaat 

Aansluitend op het tweede dagdeel van de cursus vindt de HACCP Toets plaats. De toets bestaat uit 30 meerkeuzevragen (A,B,C). De antwoorden worden op locatie nagekeken door de trainer en de medewerkers weten direct of ze geslaagd zijn. Bij een voldoende resultaat ontvangt de opdrachtgever de HACCP Certificaten van de medewerkers bij de eindrapportage. 

 

Offerte aanvragen

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.