Nieuws

Profiteer nu van HSN korting voor boeken van Wouter Verkerk!

Wouter Verkerk schrijft columns voor Misset Horeca, blogt op zijn eigen websites, ontwikkelt gastvrijheidsmethodes voor talloze bedrijven én is vriend van HSN! Profiteer direct van de 'HSN vriendenkorting' en bestel zijn nieuwste boeken nu met korting!

Mystery Visit bij HSN Leermeester Cursus

In september 2018 heeft er, namens SVH, een mystery visit plaatsgevonden om de kwaliteit van de HSN Leermeester Cursus te beoordelen. SVH neemt aan het einde van elke HSN Leermeester Cursus het examen af en zij mogen natuurlijk van hun grootste opleider een hoge kwaliteit verwachten!

Directeur HSN, Gabriëlla Café, genomineerd voor Aithra Award 2018

Gabriëlla Café, directeur HSN, is genomineerd voor de Aithra Award 2018! Om deze Award te winnen hebben we jouw stem nodig! Vind jij ook dat Gabriëlla moet winnen? Stem dan nu op haar via http://live.voxvote.com/#/ en gebruik de code: 22125.

Horeca let onvoldoende op leeftijd bij alcoholverstrekking

Sinds de verhoging van de leeftijdsgrens op het verstrekken van alcohol van 16 naar 18 jaar en de decentralisatie van de controlerende taak van de NVWA naar de gemeenten heeft handhaving van de leeftijdsgrens meer aandacht. Uit onderzoek blijkt dat de regionale verschillen in handhaving en aanpak van de gemeenten en de daarmee behaalde resultaten sterk verschilt.

Goed personeel loopt weg door slecht leiderschap

In de huidige markt is het steeds lastiger goed personeel te vinden, waardoor het belangrijker wordt de goede mensen die je al in huis hebt niet kwijt te raken. Om het personeelsverloop te minimaliseren is het zinvol om te weten waarom personeel vertrekt. Uit onderzoek blijkt dat een hoog personeelsverloop voor een groot deel ontstaat door slecht leiderschap!

Creatieve hitte oplossingen van Horeca Ondernemers

Het is al weken warm in Nederland. Waar gasten normaliter 'vechten' voor een plekje op het terras in de zon, zoeken zij nu verkoeling in de schaduw. Horeca ondernemers komen met creatieve oplossingen tegen de hitte.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje