Nieuws

Coronaregels voor de Horeca vanaf 26 januari 2022

Gisteren kregen we eindelijk het verlossende nieuws: Horecabedrijven, (sport)verenigingen, theaters, musea en bioscopen mogen weer open! Zoals verwacht wel onder een aantal voorwaarden en ook nog niet volledig. Welke voorwaarden de overheid stelt aan de (her)opening van de Horeca, cultuur en evenementensector vind je in dit artikel.

Vanaf 26 januari starten alle klassikale cursussen weer! 

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen mogen wij vanaf 26 januari weer klassikale trainingen geven. Om ervoor te zorgen dat je samen met je medecursisten op een veilige en verantwoorde manier de cursus kunt volgen, houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Alle trainingen en opleidingen gaan door!

In de ingelaste persconferentie op zaterdag 18 december 2021 is een harde lockdown afgekondigd. Het positieve nieuws is dat je training of opleiding gewoon door kan gaan!

Coronaregels vanaf 6 november 2021

Ook op buitenterrassen in de horeca moeten vanaf 6 november gasten gecontroleerd worden op de coronapas. De mondkapjesplicht gaat niet gelden in de horeca, omdat daar al wordt gewerkt met een coronatoegangsbewijs. Wat verandert er in de horeca en op zogenaamde doorstroomlocaties zoals musea en sportscholen? Je leest het in dit artikel.

1,5 meter vervalt, gebruik Coronatoegangsbewijs door cursuslocaties

Het is eindelijk zover: de 1,5 meter afstand mogen we sinds 25 september loslaten. En door de invoering van het Coronatoegangsbewijs vervallen alle andere beperkende maatregelen waar de locaties tot 25 september 2021 aan moesten voldoen. Zo vervalt niet alleen de 1,5 meter afstand, maar zijn ook alle interne faciliteiten zoals het restaurant, koffie-lounges enzovoorts weer als vanouds beschikbaar en zal de lunch ook weer in uitgebreide buffetvorm gepresenteerd worden.

NVWA-controles Allergenenwet: Kennis is beperkt

Sinds begin 2021 controleert de NVWA meer op het naleven van de wetgeving voor allergenen in niet-voorverpakte levensmiddelen. Welke producten vallen hieronder? Hoe ver zijn ondernemers met de naleving van de wet? Waar lopen ze tegenaan en wat moet er nog verbeteren? Lees hier het interview met de NVWA en Allergenen Consultancy.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.