Sociale Hygiëne Examentraining

Online proefexamens
5 x per week examen
18 examenlocaties
Examentijd zelf bepalen
SVH examen
SVH Diploma
9,8 (4100+ reviews)
345,- All-in & BTW-vrij

Sociale Hygiëne Examentraining

Behaal je Sociale Hygiëne zonder cursus!

Wil je het examen Sociale Hygiëne afleggen, maar heb je geen tijd of zin in een cursus? Met de Sociale Hygiëne Examentraining inclusief examen Sociale Hygiëne op één van onze examenlocaties kunnen wij je bieden wat je zoekt! 

Examen Sociale Hygiëne zonder cursus

De Sociale Hygiëne Examentraining bestaat uit het officiële SVH theorieboek met het examen Sociale Hygiëne op één van onze examenlocaties. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het examen wenst af te leggen. Het examen Sociale Hygiëne vindt op 18 computerlocaties in Nederland plaats. Een overzicht van de locaties, inclusief adressen vind je hier

Online Sociale Hygiëne proefexamens

Toets je kennis met de digitale Sociale Hygiëne proefexamens! Wanneer wij je inschrijving ontvangen wordt deze op werkdagen direct verwerkt. Na ontvangst van je betaling ontvang je per post het SVH theorieboek (indien van toepassing) met een bevestiging waarin je persoonlijke inlogcodes voor de digitale Sociale Hygiëne proefexamens staan. Met deze proefexamens kun je je kennis toetsen en jezelf perfect voorbereiden op het examen Sociale Hygiëne. Daarnaast ontvang je per mail een toegangscode om je examen te boeken. 

Voor wie is de Sociale Hygiëne Examentraining? 

Voor iedereen die in een organisatie werkzaam is waar alcoholische dranken worden geschonken aan gasten of waar (sterk)alcoholische dranken worden verkocht aan klanten en die op de vergunning van de gemeente bijgeschreven dienen te worden. 

Toelatingseisen

Voor deze online examentraining is geen vooropleiding vereist. Houd er wel rekening mee dat je geen toegang hebt tot begeleiding en je geen mogelijkheid hebt om vragen te stellen. Wil je toch iets meer ondersteuning, kies dan voor een klassikale Spoedcursus Sociale Hygiëne of voor de Online Spoedcursus Sociale Hygiëne videotraining

Register Sociale Hygiëne

Na het afleggen van je SVH Computerexamen Sociale Hygiëne ontvang je direct je examenuitslag. Wanneer je geslaagd bent voor het Sociale Hygiëne examen, ontvang je gelijktijdig met het SVH Diploma de resultaatbrief met je behaalde cijfer. Met het SVH Diploma Sociale Hygiëne kun je worden ingeschreven in het Register Sociale Hygiëne. Dit register wordt door de gemeente gebruikt tijdens de aanvraag van/bijschrijving op de Alcoholvergunning om te controleren of je in het bezit bent van het SVH Diploma.

Kortom...

Op zoek naar een examen Sociale Hygiëne zonder cursus maar wil je wel graag onbeperkt kunnen oefenen met online proefexamens? Schrijf je dan nu in voor de Sociale Hygiëne Online Examentraining! 

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.