Nieuws

Leermeestertour: een kijkje in de keuken bij de beste Leerbedrijven in de Horeca

Met passie en vakmanschap brengen leermeesters het vak over op leerlingen. Dit levert een grote bijdrage aan gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen. Leermeesters zijn ontzettend belangrijk voor de horeca en daarom organiseren FNV Horeca en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) een speciale gratis Leermeestertour.

Let op: Oude SVH Diploma nog tot 1 mei 2018 geldig

Controleer nu of u in het SVH register Sociale Hygiëne staat met uw (oude) SVH Diploma. Staat u hier niet in, dan heeft u nog tot 1 mei 2018 de tijd!

Omgaan met Drank- en Drugsmisbruik door medewerkers

Drank- en/of drugsgebruik door werknemers in de horeca: het gebeurt én wordt gedoogd. Niet zo gek, er is immers een tekort aan (goed) personeel. Ron Blaauw en Michiel van der Eerde maken zich zorgen. “Als je een clean bedrijf wilt, moet je soms je halve brigade naar huis sturen.”

SVH: HSN snelstgroeiende Leermeester Opleider

NVWA controles Markthal Rotterdam

Bij een controle van de Markthal in Rotterdam heeft de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op maandag 29 januari 2018 maar liefst 36 overtredingen geconstateerd waarvan 19 met plaagdieren. In totaal zijn 76 levensmiddelenbedrijven die bederfelijke levensmiddelen verhandelen in de Markthal aan een inspectie onderworpen.

Gemeente maakt namen overtreders Drank- en Horecawet bekend

De gemeente Schagen heeft onlangs een lijst gepubliceerd met bedrijven die artikel 20 van de Drank- en Horecawet hebben overtreden. De gemeente heeft de bedrijven met naam en toenaam genoemd: Horecagelegenheden, winkels en (sport)verenigingen die toch alcohol hebben geschonken aan jongeren onder de achttien jaar.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje