SVH Leermeester Horeca (Engels)

3 dagen (09:00 - 17:00 uur)
6 x per jaar
4 locaties
SVH Examen
SVH Diploma
N.t.b.
Blijf op de hoogte!

SVH Leermeester Horeca (Engels)

Binnenkort beschikbaar: Leermeester Engels

Heb je horeca medewerkers die de Nederlandse taal niet (voldoende) beheersen, maar die wel goed zijn in hun vak en graag hun kennis en passie voor de Horeca willen overbrengen op leerlingen? Leid hen op tot SVH Leermeester met de Engelse Cursus Leermeester Horeca! 

SVH Leermeester Horeca Examen Engels

In steeds meer horecabedrijven worden vacatures vervuld door medewerkers uit het buitenland. Wil je deze medewerkers opleiden tot Leermeester, dan was dat tot nu toe niet mogelijk omdat er geen SVH examen Leermeester in het Engels beschikbaar was. Maar daar gaat verandering in komen! Op dit moment is SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) druk bezig met het ontwikkelen van het officiële SVH Leermeester Examen Engels. Naar verwachting is dit Engelse Leermeester examen vanaf april 2020 beschikbaar. 

Cursus SVH Leermeester (Engels) 

Ook wordt op dit moment het Nederlandse Theorieboek SVH Leermeester vertaald naar het Engels. Wanneer het lesmateriaal én het SVH examen Leermeester beschikbaar zijn in het Engels, zal HSN de Cursus SVH Leermeester ook in het Engels aan gaan bieden! 

Blijf op de hoogte! 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van deze ontwikkelingen en als eerste weten wanneer de cursussen en examens Leermeester in het Engels (zowel open als InCompany) beschikbaar zijn? Vul dan ons contactformulier in en wij houden je op de hoogte! 

Contactformulier

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje