Nieuws

Dode door gebruik lachgas

Een 23-jarige Brabantse vrouw, die op 30 december 2019 met haar auto in Tilburg tegen een boom botste, is op Oudejaarsavond aan haar verwondingen bezweken. Het slachtoffer, afkomstig uit De Moer, had voorafgaand aan het ongeluk lachgas gebruikt, meldt de Tilburgse politie.

Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 bekend

Op dinsdag 3 december heeft SVH, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekendgemaakt welke leerbedrijven in de top 3 van de wedstrijd staan. De leerbedrijven die gaan strijden voor de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 zijn in willekeurige volgorde.....

Lachgas in Horeca verboden

De gemeente Arnhem gaat de verkoop van lachgas in de horeca verbieden. De verkoop van het genotsmiddel was al verboden op straat. Met dit verbod wordt Arnhem nu de eerste gemeente met een totaalverbod op de verkoop van lachgas, meldt De Gelderlander.

Handhaving rookruimtes Horeca vanaf 1 april 2020

Eind september werden rookruimtes per direct verboden door een uitspraak van de Hoge Raad. Vanaf 1 april 2020 zal toezichthouder NVWA boetes uitdelen aan horecazaken met een rookruimte. Die boetes lopen op tot 4.500 euro.

Rookverbod Horeca per direct van kracht

De Hoge Raad besliste vrijdag 27 september dat rookruimtes definitief en per direct zijn verboden. De uitspraak van de Hoge Raad wordt op dit moment bestudeerd door de NVWA. Over de consequenties voor de handhaving door de NVWA zal naar verwachting medio oktober 2019 meer informatie worden gegeven.

Wie is de beste Leermeester 2019/2020?

Als leerling in de horeca is er niemand waar je meer tegenop kijkt dan…? Juist. Je Leermeester! En omdat Leermeesters zo’n belangrijke rol spelen in het overdragen van vakkennis aan de horecamedewerkers van morgen, krijgen zij vanaf dit jaar ook binnen de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca een eigen podium.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.