Nieuws

Kom naar de Leermeesterdag op 18 september 2018

Ben jij Leermeester in de Horeca en wil jij je graag blijven ontwikkelen? Kom dan naar de Leermeesterdag! Dinsdag 18 september 2018 vindt voor de tweede keer op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy de Leermeesterdag plaats. FNV Horeca en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) organiseren deze dag speciaal voor alle Leermeesters van Nederland! De dag staat in het teken van gave workshops en inspirerende sprekers. Uiteraard is HSN ook van de partij en verzorgen wij tijdens de Leermeesterdag de workshop 'De Kunst van het 'Nee-zeggen'. Schrijf je nu in, neem deel aan de Leermeesterdag en ontvang na afloop het SVH Certificaat van Deelname!

Let op: Oude SVH Diploma nog tot 1 mei 2018 geldig

Controleer nu of u in het SVH register Sociale Hygiëne staat met uw (oude) SVH Diploma. Staat u hier niet in, dan heeft u nog tot 1 mei 2018 de tijd!

SVH: HSN snelstgroeiende Leermeester Opleider

Trainingen Gastvrije Verkoop Curacao

Na de succesvolle trainingen die wij op 29 en 31 augustus jl. voor Karakter Curaçao en Koraal Curaçao mochten verzorgen, heeft HSN op 14 en 15 december 2017 wederom twee trainingen verzorgd op Curacao. Deze keer lag de focus op het gastvrij en gastgericht (meer) verkopen in de Horeca.

Eerste Leermeesterdag groot succes

FNV Horeca en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) hebben 19 september tijdens Gastvrij Rotterdam de eerste editie van de FNV/SVH Leermeesterdag georganiseerd. Een dag met inspirerende sprekers en leerzame workshops (verzorgd door branche-erkende opleiders HSN en Picabia), waarbij het motiveren van leerlingen en de ontwikkeling van leermeesters centraal stonden.

HSN goes Curacao!

Op 29 en 31 augustus heeft HSN voor 20 enthousiaste medewerkers van Karakter Curaçao en Koraal de Training Gastvrijheid verzorgt.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.