SVH E-learning Sociale Hygiëne

Eigen tijd en tempo
5 x per week examen
Examentijd zelf bepalen
18 examenlocaties
SVH examen
Diploma Sociale Hygiëne
9,8 (4100+ reviews)
345,- All-in & BTW-vrij

SVH E-learning Sociale Hygiëne

Behaal je SVH Diploma met SVH E-learning!

Houd je niet van studeren uit een theorieboek en leer je liever via een E-learning? Met de officiële SVH E-learning Sociale Hygiëne voor de Horeca studeer je digitaal, in je eigen tijd en leg je het SVH computerexamen af wanneer jij er klaar voor bent! 

SVH E-learning Sociale Hygiëne Horeca

De SVH E-learning Sociale Hygiëne bestaat uit verschillende hoofdstukken die je in je eigen tijd en tempo kunt doorlopen. Ieder hoofdstuk behandelt belangrijke zaken met betrekking tot Sociale Hygiëne. De E-learning is een afwisselend programma met tekst, meerkeuzevragen, stellingen en instructiefilmpjes. Met de E-learning heb je daarnaast toegang tot 5 examentrainingen (bestaande uit ieder 40 meerkeuzevragen) waarmee je je kunt voorbereiden op het officiële Sociale Hygiëne examen. De SVH E-learning werkt zowel via desktop, tablet als mobiel waardoor je kunt studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Voor een optimale voorbereiding op het computerexamen adviseren wij je om 5 tot 7 uur aan jouw voorbereiding te besteden, waarin je de E-learning Sociale Hygiëne bekijkt en oefent met de online proefexamens.  

Toegang tot online Sociale Hygiëne proefexamens 

Naast de examentrainingen in de SVH E-learning krijg je tevens toegang tot onze online proefexamendatabase. Deze proefexamendatabase, bestaande uit 500+ vragen, biedt jou een nóg betere voorbereiding op je Sociale Hygiëne examen! 

Voor wie is de SVH E-learning Sociale Hygiene? 

Voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van horecagelegenheden en slijterijen. Maar ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van overige organisaties waar alcoholische dranken geschonken worden zoals: sportkantines, verenigingen, instellingen of gemeenschapshuizen. 

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. Voldoende beheersing van de Nederlandse taal maakt het behalen van het Sociale Hygiëne examen wel gemakkelijker. Beheers je de Engelse taal beter, dan adviseren wij je de Engelse online Spoedcursus te volgen.

SVH computerexamen bij jou in de buurt

Wanneer we je inschrijving hebben ontvangen en je betaling hebben verwerkt, ontvang je per mail een licentiecode voor toegang tot de E-learning Sociale Hygiëne in de HSN Academy. Daarnaast ontvang je per mail een toegangscode om zelf je examenlocatie en -datum in te plannen. Het computerexamen Sociale Hygiëne bestaat uit 40 meerkeuzevragen waarvan je er minimaal 29 goed moet hebben beantwoord om te slagen. Het examen duurt 40 minuten. Aan het einde van het examen krijg je direct te zien of je geslaagd bent. Het SVH Diploma Sociale Hygiëne ontvang je binnen 10 dagen! 

Examenlocaties Sociale Hygiëne

Er zijn 18 examenlocaties beschikbaar, verspreid over het hele land. Een overzicht van de locaties, inclusief adressen vind je hier

Register Sociale Hygiëne

Na het afleggen van je SVH Computerexamen Sociale Hygiëne ontvang je direct je examenuitslag. Wanneer je geslaagd bent voor het Sociale Hygiëne examen, ontvang je gelijktijdig met het SVH Diploma de resultaatbrief met je behaalde cijfer. Met het SVH Diploma Sociale Hygiëne kun je worden ingeschreven in het Register Sociale Hygiëne. Dit register wordt door de gemeente gebruikt tijdens de aanvraag van/bijschrijving op de Alcoholvergunning om te controleren of je in het bezit bent van het SVH Diploma.

Kortom....

Studeer je het liefst via E-learning en wil je graag het SVH Diploma Sociale Hygiëne behalen? Schrijf je dan in voor de SVH E-learning Sociale Hygiëne inclusief examen!

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.