Cursus Sociale Hygiëne op eigen locatie

Bepaal zelf de lestijden
Bepaal zelf de dag(en)
In het eigen bedrijf
Sociale Hygiëne examen
SVH Diploma
9,8 (3650+ reviews)
Vraag een offerte aan (vrijblijvend)

Cursus Sociale Hygiëne op eigen locatie

Laat medewerkers het SVH Diploma behalen!

Wanneer er in de organisatie meerdere managers, medewerkers en/of vrijwilligers zijn die het SVH Diploma Sociale Hygiene moeten behalen, verzorgen wij de Cursus Sociale Hygiene inclusief het SVH examen graag voor je op de eigen locatie.

Inhoud InCompany Cursus Sociale Hygiëne 

Tijdens de InCompany Cursus Sociale Hygiëne wordt het officiële SVH theorieboek Sociale Hygiëne op een leuke en interactieve manier behandeld. Zo leren de medewerkers hoe ze gasten kunnen herkennen die onder invloed zijn van alcohol en/of drugs en hoe ze op een professionele manier 'Nee' kunnen verkopen wanneer gasten alcohol willen maar nog geen 18 jaar zijn. Ook weten ze na het volgen van de cursus hoe ze huisregels kunnen handhaven, gasten aan kunnen spreken wanneer zij huisregels overtreden en worden er verschillende wet- en regelgevingen behandeld zoals de Drank- en Horecawet en de Opiumwet. Naast deze inhoud krijgen de deelnemers tevens examentraining zodat zij goed voorbereid zijn op het SVH examen. 

Zelf de lestijden en examentijd bepalen

Om alle lesstof uit het officiële SVH theorieboek te kunnen behandelen en de medewerkers voor te kunnen bereiden op het Sociale Hygëne examen, adviseren wij de Cursus Sociale Hygiëne in minimaal 2 dagdelen van 3,5 uur met aansluitend het SVH examen te organiseren. Deze dagdelen kunnen plaatsvinden op 1 dag of verdeeld over meerdere dagen (bijvoorbeeld twee avonden). Uiteraard is het ook mogelijk om het aantal dagdelen uit te breiden of juist in te korten. Één van de voordelen van het organiseren van een InCompany Cursus is dat je zelf de les- en examentijden kunt bepalen, wanneer het voor de organisatie het beste uitkomt! 

Sociale Hygiëne examen op eigen locatie

Het Sociale Hygiëne examen vindt aansluitend op de cursus plaats op de dezelfde locatie. HSN meldt de medewerkers aan voor het Sociale Hygiëne examen bij SVH en verzorgt alle organisatie! Het Sociale Hygiëne examen duurt 40 minuten en bestaat uit 40 meerkeuze vragen (A,B,C). 

Cursus en examen in het Nederlands én in het Engels

Zowel de cursus Sociale Hygiëne als het SVH examen kunnen wij voor de organisatie in het Nederlands én in het Engels verzorgen. Bij de cursus in het Engels ontvangen de medewerkers voor aanvang van de cursus het SVH theorieboek in het Engels (Social Responsibility) in plaats van in het Nederlandse boek en zijn de presentatie en examentrainingen uiteraard ook naar het Engels vertaald.  

 

Offerte aanvragen

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.