Nieuws

NVWA voert weer strenge controles uit

Nu alle horecabedrijven weer geopend zijn ziet KHN dat allerlei overheidsdiensten ook weer frequenter controles uitoefenen. Zorg er daarom voor dat je alle voorschriften uit de Hygiënecode voor de Horeca op orde hebt!

SBB: Strijd om titel 'Beste Leerbedrijf' en 'Beste Praktijkopleider'

Op 11 april 2022 maakte SBB de 18 sectorwinnaars bekend voor de verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider. Tijdens de finale op het Ambassadeursgala van 16 mei worden de winnaars van Nederland bekendgemaakt.

Onderzoek SVH: Toekomstbestendige Horeca

Ricardo Eshuis, directeur van SVH, maakte dinsdag 15 maart via een live persconferentie de resultaten bekend van het arbeidsmarktonderzoek 2020-2021 van SVH naar de nieuwe rollen en functies binnen de horeca voor een toekomstbestendige sector. Hoe zien de nieuwe rollen en functies van de Horeca er in de toekomst uit?

Coronaregels voor de Horeca vanaf 26 januari 2022

Gisteren kregen we eindelijk het verlossende nieuws: Horecabedrijven, (sport)verenigingen, theaters, musea en bioscopen mogen weer open! Zoals verwacht wel onder een aantal voorwaarden en ook nog niet volledig. Welke voorwaarden de overheid stelt aan de (her)opening van de Horeca, cultuur en evenementensector vind je in dit artikel.

Vanaf 26 januari starten alle klassikale cursussen weer! 

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen mogen wij vanaf 26 januari weer klassikale trainingen geven. Om ervoor te zorgen dat je samen met je medecursisten op een veilige en verantwoorde manier de cursus kunt volgen, houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Alle trainingen en opleidingen gaan door!

In de ingelaste persconferentie op zaterdag 18 december 2021 is een harde lockdown afgekondigd. Het positieve nieuws is dat je training of opleiding gewoon door kan gaan!

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.