Over HSN

De beste opleider voor de Horeca in Nederland  

HSN heeft als marktleider het meest complete cursusaanbod voor de Horeca. In meer dan 50 cursuslocaties door heel Nederland organiseren wij onder andere de Spoedcursus Sociale Hygiëne, SVH Leermeester Cursus, Cursus Praktisch Leidinggeven, HACCP Cursus, Allergenen Cursus en BHV-cursussen.

Bewezen succesvol     

Uit onderzoek van exameninstantie SVH, is gebleken dat HSN de hoogste slagingspercentages (SVH Sociale Hygiëne en SVH Leermeester) heeft van alle (horeca)opleiders van Nederland. HSN is inmiddels uitgegroeid tot de grootste horecaopleider en is toonaangevend op het gebied van korte en praktijkgerichte opleidingen. Dat is ook de reden dat vele organisaties gekozen hebben voor HSN als opleidingspartner.

Topkwaliteit voor een voordelige All-inclusive prijs

Onze erkende opleidingen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsrichtlijnen. Daarnaast zorgen we met een eigen klanttevredenheidsonderzoek voor continue verbetering van onze cursussen, trainingen en dienstverlening in het algemeen. Cursisten en organisaties kunnen bij HSN rekenen op professionele begeleiding, een klantgerichte en persoonlijke benadering en een uitstekende, officieel erkende opleiding. Deze hoge cursuskwaliteit combineert HSN als enige Horecaopleider in Nederland met voordelige all-inclusive cursusprijzen.

Erkend en BTW vrij

HSN is officieel erkend door SVH namens de bedrijfstak Horeca. Bovendien is HSN geregistreerd bij het CRKBO waardoor al onze horecacursussen en –trainingen volledig vrijgesteld zijn van BTW. 

We hopen je namens onze gehele organisatie spoedig te mogen begroeten.
Wij staan in ieder geval voor je klaar!

 


 


Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.