Sociale Hygiene Spoedcursus

1 dag (9:00 tot 17:30 uur)
1 x per maand
31 locaties
Sociale Hygiëne examen
SVH Diploma
9,8 (4100+ reviews)
545,- All-in & BTW-vrij

Sociale Hygiene Spoedcursus

Behaal je SVH Diploma in 1 dag!

Wil je snel het SVH Diploma behalen? Met de Spoedcursus Sociale Hygiene en aansluitend het SVH examen, zorgen wij er voor dat je in 1 dag het verplichte SVH Diploma behaalt! 

Sociale Hygiene Cursus

In slechts 1 dag van 09:00 uur tot 16:30 uur bereidt de Spoedcursus je intensief voor op het officiële examen, dat aansluitend op de cursus wordt afgenomen door SVH. Je leert hoe je gasten kunt herkennen die onder invloed zijn van alcohol en/of drugs en hoe je hier professioneel mee om kunt gaan. Ook leer je op een effectieve manier 'Nee' te verkopen aan gasten die nog geen 18 jaar zijn en alcohol bij je bestellen. Na het volgen van de cursus weet je hoe je huisregels kunt handhaven en gasten aan kunt spreken wanneer zij de huisregels overtreden. Tijdens de cursus wordt er intensief geoefend met examentrainingen zodat je optimaal voorbereid bent op het examen. 

Sociale Hygiene examen

Het SVH examen vindt aansluitend op de cursus plaats van 16:50 uur tot 17:30 uur. Het examen bestaat uit 40 meerkeuze vragen (A,B,C). Wanneer je minimaal 29 vragen goed beantwoord hebt, ben je voor het Sociale Hygiëne examen geslaagd! Het SVH Diploma Sociale Hygiëne ontvang je binnen 10 werkdagen per post.

Sociale Hygiene boek en oefen examens

Wanneer we je inschrijving ontvangen op werkdagen vóór 17.00 uur, wordt je aanmelding dezelfde dag nog verwerkt. Per post ontvang je direct het SVH boek en de uitnodiging voor de cursus. In deze uitnodiging vind je tevens inlogcodes voor onbeperkte toegang tot onze online Sociale Hygiene oefen examens. Deze database, bestaande uit 500+ vragen, biedt je een ideale voorbereiding op de cursusdag en het SVH examen! Voor een goede voorbereiding op de cursusdag adviseren wij je om rekening te houden met 3 tot 5 uur voorbereidingstijd, waarin je het cursusboek ‘SVH Sociale Hygiëne’ doorneemt en oefent met de online proefexamens.

Cursusonderwerpen
  • Regels van de Drank en Horecawet / Alcoholwet
  • Huisregels voor de organisatie opstellen en handhaven
  • Alcoholgebruik herkennen en alcoholmisbruik voorkomen
  • Drugsgebruik herkennen en de werking van verschillende soorten drugs
  • Professioneel 'Nee' zeggen bij alcoholverkoop en gasten kunnen corrigeren bij regelovertreding
  • Professioneel reageren bij seksuele intimidatie, agressie en geweld door gasten
  • Manieren om de veiligheid in het bedrijf te vergroten

Voor wie is de Spoedcursus Sociale Hygiene? 

Voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van horecagelegenheden en slijterijen. Maar ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van overige organisaties waar alcoholische dranken geschonken worden zoals: sportkantines, verenigingen, instellingen of gemeenschapshuizen. In de Alcoholwet staat beschreven dat iedere leidinggevende in een horecagelegenheid of slijtersbedrijf in het bezit moet zijn van het SVH Diploma en bijgeschreven moet zijn op de Drank en Horecavergunning/Alcoholvergunning. Worden er alcoholische dranken geschonken in een bedrijf of (sterk) alcoholische dranken verkocht voor thuisgebruik, dan moet er tijdens de openingstijden altijd iemand aanwezig zijn die in het bezit is van het SVH Diploma. 

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. Voldoende beheersing van de Nederlandse taal maakt het behalen van het Sociale Hygiëne examen wel gemakkelijker. Beheers je de Engelse taal beter, dan adviseren wij je de Sociale Hygiene Engelse Spoedcursus te volgen.

Register Sociale Hygiëne

Wanneer je geslaagd bent voor het Sociale Hygiëne examen, ontvang je gelijktijdig met het SVH Diploma de resultaatbrief met je behaalde cijfer. Met het SVH Diploma Sociale Hygiëne kun je worden ingeschreven in het Register Sociale Hygiëne. Dit register wordt door de gemeente gebruikt tijdens de aanvraag van/bijschrijving op de Alcoholvergunning om te controleren of je in het bezit bent van het SVH Diploma.
 

Kortom...

Wil je snel én in één keer je SVH Diploma behalen? Schrijf je dan nu in voor de Spoedcursus Sociale Hygiene inclusief het officiële SVH examen! 

Wat cursisten vinden van onze Spoedcursus Sociale Hygiene:  

 

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.