BHV Cursus (Herhaling)

1 dag
Iedere maand
60 locaties
BHV examen
BHV draagpas
275,- (excl. 21% BTW)

BHV Cursus (Herhaling)

Houd je BHV kennis up-to-date!

Ben je er niet zeker van dat je nog zelfverzekerd, snel en adequaat zult handelen in het geval van een calamiteit in de organisatie? Wil je (weer) meer zelfvertrouwen in je functie als BHV'er. Houd je kennis en vaardigheden up-to-date en volg de 1-daagse BHV Herhalingscursus!

BHV Herhalingscursus

In deze BHV Herhalingscursus worden je kennis en vaardigheden uit de BHV Basiscursus weer opgefrist. Dit doen we in een praktijkgerichte en interactieve cursus van 1 dag van 08:30 uur tot 15:00 uur. Jaarlijks bieden we nieuwe thema's aan tijdens de cursus. Door jaarlijks deze inhoud aan te passsen blijft de herhalingscursus voor jou uitdagend en actueel. Daarnaast is er uiteraard ook alle ruimte tijdens deze cursusdag om vragen te stellen aan de BHV instructuur.  

BHV Certificaat

Tijdens de lesdag maak je een aantal opdrachten. Daarnaast worden er een aantal BHV taken herhaald en geoefend op locatie zodat de instructeur een goed beeld krijgt van je functioneren als BHV'er. Waar nodig zal de instructeur je tips geven ter verbetering. Na het volgen van deze cursusdag krijg je, bij een voldoende resultaat, weer een nieuw geldig BHV Certificaat en BHV draagpas. Hiermee kun je aantonen dat je nog steeds een competente bedrijfshulpverlener bent. 

Voor wie is de BHV Cursus (Herhaling)?

Voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van grote en kleine organisaties die actief zijn (en moeten blijven) als bedrijfshulpverlener.  

Toelatingseisen

Om de BHV Herhalingscursus te kunnen volgen dien je de BHV Basiscursus aantoonbaar en met succes te hebben gevolgd. 

Cursusonderwerpen

  • Preventie
  • Alarmering
  • Ontruiming
  • Werken met blusmiddelen
  • Levensreddend handelen
Kortom....

Ben je BHV'er en wil je je kennis en vaardigheden opfrissen door middel van een actieve en interactieve cursusdag? Schrijf je dan nu in voor de BHV Cursus (Herhaling)!  

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.