Sociale Hygiëne Online (Video Training)

25 videolessen
5 x per week examen
18 examenlocaties
Examentijd zelf bepalen
Sociale Hygiëne examen
SVH Diploma
9,8 (4100+ reviews)
395,- All-in & BTW-vrij

Sociale Hygiëne Online (Video Training)

Online Video Training met SVH examen

Wil je graag alle kennis en uitleg krijgen die je tijdens een klassikale cursus Sociale Hygiëne zou krijgen maar heb je geen zin om de hele dag in een cursus te zitten? Wil je graag leren in je eigen tijd, waar en wanneer het jou uitkomt? En wil je graag in één keer je SVH Diploma Sociale Hygiëne behalen? Volg dan de Video Training Sociale Hygiëne inclusief SVH computerexamen!

 


Sociale Hygiëne Video Training met SVH examen

De Sociale Hygiëne Online Video Training bestaat uit 25 videolessen (duur +/- 3 - 4 uur in totaal) die jij in je eigen tijd en tempo kunt bekijken. En meerdere keren als je wilt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen via de online chatmodule. Ook krijg je toegang tot onze online proefexamens in voorbereiding op je examen Sociale Hygiëne. Deze proefexamendatabase, bestaande uit 500+ vragen, biedt jou de ideale voorbereiding op het officiële SVH examen! 

SVH Sociale Hygiëne Computerexamen

Wanneer we je inschrijving hebben ontvangen en je betaling hebben verwerkt, versturen we het SVH theorieboek Sociale Hygiëne per post. Per mail ontvang je de inloggegevens voor de video training en een toegangscode om zelf je examenlocatie en -datum in te plannen. Het computerexamen Sociale Hygiëne bestaat uit 40 meerkeuzevragen waarvan je er minimaal 29 goed moet hebben beantwoord om te slagen. Het computerexamen duurt maximaal 40 minuten. Aan het einde van het examen krijg je direct te zien of je geslaagd bent. Het SVH Diploma Sociale Hygiëne ontvang je binnen 10 werkdagen per post!  

Examenlocaties Sociale Hygiëne

Er zijn 18 examenlocaties beschikbaar, verspreid over het hele land. Een overzicht van de locaties, inclusief adressen vind je hier

Voor wie is de Videotraining Sociale Hygiene? 

Voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van horecagelegenheden en slijterijen. Maar ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van overige organisaties waar alcoholische dranken geschonken worden zoals: sportkantines, verenigingen, instellingen of gemeenschapshuizen. 

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. Voldoende beheersing van de Nederlandse taal maakt het behalen van het Sociale Hygiëne examen wel gemakkelijker. Beheers je de Engelse taal beter, dan adviseren wij je de Engelse online Spoedcursus te volgen.

Register Sociale Hygiëne

Na het afleggen van je SVH Computerexamen Sociale Hygiëne ontvang je direct je examenuitslag. Wanneer je geslaagd bent voor het Sociale Hygiëne examen, ontvang je gelijktijdig met het SVH Diploma de resultaatbrief met je behaalde cijfer. Met het SVH Diploma Sociale Hygiëne kun je worden ingeschreven in het Register Sociale Hygiëne. Dit register wordt door de gemeente gebruikt tijdens de aanvraag van/bijschrijving op de Alcoholvergunning om te controleren of je in het bezit bent van het SVH Diploma.

Kortom...

Wil je snel en in één keer je SVH Diploma op een leuke en leerzame manier behalen? Schrijf je dan nu in voor de Online Spoedcursus Sociale Hygiëne inclusief SVH computerexamen! 

Wat cursisten vinden van onze Sociale Hygiëne Video Training: 
 
Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.