Nieuws

Gabriëlla Café te gast in de podcast 'de Stamtafel' 

Onze directeur, Gabriëlla Café, werd tijdens Gastvrij Rotterdam spontaan gevraagd om te gast te zijn in de podcast 'De Stamtafel' van Jeanine Sok. Ben je benieuwd naar de visie van Gabriëlla op Gastvrijheid? Luister dan deze podcast.

Nomineer jouw favoriete en beste leerbedrijf! 

De wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is weer van start gegaan. SVH organiseert deze wedstrijd namens en voor de horecasector. Iedereen kan een of meerdere van de vele erkende horecaleerbedrijven nomineren als beste leerbedrijf. Ook kunnen leerbedrijven zichzelf aanmelden voor de wedstrijd. Daarnaast maken leermeesters deze editie ook weer kans op de titel Beste Leermeester Horeca. Beide winnaars worden bekendgemaakt tijdens de finale op de Horecava in januari 2024.

Menukaarthandboek 'Boost je menukaart' gelanceerd

Horeca-experts Petra Venekamp en Bianca Roemaat hebben onlangs het boek 'Boost je menukaart! Voor elke kaart een idee' uitgebracht. Hierin laten ze zien hoe je als horecaondernemer meer geld verdient met je menukaart en hoe je gasten een betere beleving biedt.

Golden SVH Meestertour Tickets uitgereikt

Dit jaar mocht HSN, als SVH erkende opleider, twee Golden SVH Meestertour Ticke uitreiken! Onze relatiebeheerder Bart heeft deze week twee cursisten mogen verblijden met dit ticket!

Register Sociale Hygiëne

Vanaf 1 juli 2023 wordt het examenregister van de LEC-SVH vervangen door een nieuw Register Sociale Hygiëne wat door de overheid beheerd gaat worden. Inschrijving in dit nieuwe Register is, in tegenstelling tot het huidige Register, niet meer kosteloos.

NVWA: 60% horecazaken informeert gasten verkeerd over allergenen

Meer dan de helft van de restaurants, winkeliers en cafetaria’s vermeldt niet goed of hun gerechten allergenen bevatten. Daardoor kunnen mensen met een voedselallergie gevaar lopen, zegt van Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) naar aanleiding van eigen onderzoek.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.