Golden SVH Meestertour Tickets uitgereikt

Dit jaar mocht HSN, als SVH erkende opleider, twee Golden SVH Meestertour Ticke uitreiken! Onze relatiebeheerder Bart heeft deze week twee cursisten mogen verblijden met dit ticket!

SVH Meestertour 

Ieder jaar organiseert SVH tijdens de Week van de Horeca een SVH Meestertour. Tijdens deze tour krijgen de deelnemers de kans om een kijkje te nemen in de keuken van SVH Meesters. Ze proeven en zien hoe het allemaal werkt op het allerhoogste niveau in de horeca. Dit jaar mocht HSN, als SVH erkende opleider, twee van haar cursisten verblijden met een Golden SVH Meestertour Ticket! Onze relatiebeheerder Bart heeft deze week twee cursisten mogen verblijden met dit ticket. 

Nominatie

Het nominatieproces was natuurlijk niet eenvoudig met zoveel cursisten die we jaarlijks mogen opleiden. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om cursisten te nomineren die geslaagd zijn voor het het SVH Leermeester examen met de hoogste cijfers. Toen we deze selectie gingen maken, ging de keuze ineens heel snel. Er waren er namelijk slechts twee die het SVH Leermeester Diploma hebben behaald met 28 (van de maximale 30) cijfers. En dat zijn..... 

Winaar 1:

Francien Meints van WestCord Hotels 
Front-office Manager bij Hotel Arsenaal

Francien heeft deelgenomen aan een InCompany SVH Leermeester Training van WestCord Hotels in januari 2023. Ze is voor haar SVH Leermeester examen geslaagd met fantastische cijfers: een 9,0 voor theorie, een 9,0 voor Coachen & Begeleiden en een 10,0 voor haar portfolio! Op donderdag 17 augustus 2023 gingen we bij haar op bezoek om haar het SVH Golden Meestertour Ticket te overhandigen. 

Winaar 2: 

Danique van den Eijnde- Van Eijk
Mede-Eigenaresse & Manager van Golfbaan het Woold

Danique heeft deelgenomen aan de klassikale SVH Leermeester Cursus in Amsterdam in februari 2023. Ook zij is geslaagd voor haar SVH Leermeester examen met dezelfde prachtige cijfers: een 9,0 voor theorie, een 9,0 voor Coachen & Begeleiden en een 10,0 voor haar portfolio! Op dinsdag 15 augustus 2023 bracht onze relatiebeheerder Bart, op Gaston Starreveld-achtige wijze, een verrassingsbezoek aan Danique om haar te feliciteren en haar het SVH Golden Meestertour Ticket te overhandigen. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk onderstaand de video: 

 

Wij wensen beide dames héél veel plezier toe met de SVH Meestertour en bedanken SVH voor de mogelijkheid om twee van onze cursisten hieraan te laten deelnemen. 

Vorige
Overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.