Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 bekend

Op dinsdag 3 december heeft SVH, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekendgemaakt welke leerbedrijven in de top 3 van de wedstrijd staan. De leerbedrijven die gaan strijden voor de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 zijn in willekeurige volgorde.....

Top 3 genomineerden 'Beste Leerbedrijf': 

’t Havenmantsje, Le Brasseur en Pulitzer Hotel Amsterdam wisten zich als beste leerbedrijven het meest te onderscheiden. De bedrijven vielen tijdens de jurybezoeken op door de gestructureerde en heldere opleidingsvisie, met een individuele aanpak voor elke leerling. Ook werd de opdracht door deze bedrijven het beste uitgevoerd. Le Brasseur plaatste zich vorig jaar ook voor de top 10, maar haalde toen net de top 3 niet. Zij hebben de feedback van de jury ten harte genomen en wisten zichzelf te verbeteren, waardoor zij zich nu geplaatst hebben in de top 3.  “En dit is precies waar de wedstrijd voor staat; samen met de leerbedrijven blijven werken aan de allerbeste praktijkopleidingen voor nieuwe horecamedewerkers en leerbedrijven stimuleren om zichzelf te blijven verbeteren, aldus juryvoorzitter Ricardo Eshuis. “Het bezoek aan de top 10 heeft geleerd dat steeds meer bedrijven zich bewust zijn van hun DNA en het belang dat zij leerlingen werven en selecteren die daarbij passen. Wanneer er een competitieve cultuur heerst vanuit de ambitie het beste product neer te zetten, dan moeten leerlingen daar in mee kunnen. Het is goed te zien dat bij deze leerbedrijven leerlingen dan geen handjes zijn maar daadwerkelijk iets toevoegen aan het team en zo veel kunnen leren.”

Finale

De leerbedrijven uit de top 3 krijgen een bezoek van de voltallige wedstrijdcommissie. Voor dit bezoek krijgen zij een nieuwe opdracht die zij uitvoeren voor de commissieleden. Daarna zal in spanning gewacht worden op de uitslag, die tijdens de finale op de Horecava in Amsterdam bekend wordt gemaakt.

Winaars

Eén leerbedrijf zal ook dit jaar de titel Beste Leerbedrijf Horeca in ontvangst nemen. Dit bedrijf ontvangt de award, een muurschildje, mag een dag meelopen met een SVH Meester naar keuze en voor twee jaar plaatsnemen in de wedstrijdcommissie. Bovendien mag het leerbedrijf een persoon afvaardigen voor de branchevaststellingscommissie van SVH waarin hij samen met andere grote branchepartijen een belangrijke stempel drukt op het vaststellen van de kwaliteitsstandaarden in de horecabranche.

Bekijk hier hoe de genomineerden reageerden op het goede nieuws! 

Nieuwe titel: 'Beste Leermeester Horeca'

De andere titel, die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt, is aan de 'Beste Leermeester Horeca'. Deze prijs is bedoeld voor die leermeester die er met zijn eigen kwaliteit bovenuit steekt. Net als met voetbal wil je soms niet alleen de beste club belonen met de titel maar ook de beste voetballer onderscheiden. Soms blinkt een leermeester dermate uit, dat dit een verschil maakt in een bedrijf. Dat is dan niet per se het beste leerbedrijf. Tijdens de bedrijfsbezoeken zijn de juryleden leermeesters tegengekomen die in positieve zin opvallen en door hun leerlingen geroemd werden om hun enthousiasme en persoonlijke aandacht.

Top 3 genomineerden 'Beste Leermeester': 

 

 

 

Bron: besteleerbedrijfhoreca.nl

Vorige
Overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.