Wie is de beste Leermeester 2019/2020?

Als leerling in de horeca is er niemand waar je meer tegenop kijkt dan…? Juist. Je Leermeester! En omdat Leermeesters zo’n belangrijke rol spelen in het overdragen van vakkennis aan de horecamedewerkers van morgen, krijgen zij vanaf dit jaar ook binnen de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca een eigen podium.

Opleiden, insprireren en coachen

Goede Leermeesters zijn van alle markten thuis. Ze zijn niet alleen echte vaklieden, maar beschikken ook over een flinke dosis geduld, coachende vaardigheden en hebben aandacht voor hun leerlingen. De juiste Leermeester weet met deze vaardigheden te inspireren en het beste uit de leerling te halen. Daarbij dragen zij met zoveel passie hun vakkennis over, dat zij hét verschil maken binnen een leerbedrijf en voor hun leerlingen.

Het beste Leerbedrijf & de beste Leermeester

Dat de beste Leermeesters vaak bij één van deze beste leerbedrijven werken, is niet zo gek. Deze leerbedrijven beseffen hoe waardevol de Leermeester is en investeren daarom ook in zijn of haar vaardigheden. Opleiden geldt namelijk niet alleen voor leerlingen, ook de Leermeester zelf is nooit uitgeleerd! De beste Leermeesters nemen de tijd en ruimte om zowel uit zichzelf, als uit hun leerlingen het beste naar boven te halen.

Ken of ben jij de beste Leermeester? Nomineer dan nu!

De Beste Leermeester Horeca komt in beeld bij het commissiebezoek aan de leerbedrijven die de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bereiken. Hier komt de wedstrijdcommissie Leermeesters tegen die in positieve zin opvallen en door hun leerlingen geroemd worden om hun enthousiasme en persoonlijke aandacht. Om de Leermeester kans te laten maken op de titel, nomineer je het leerbedrijf van deze Leermeester voor de wedstrijd. Het winnende leerbedrijf en de winnende Leermeester worden tijdens de finale op de Horecava in 2020 bekendgemaakt. Nomineren kan nog tot en met 14 oktober 2019!

Nomineer nu! 

Nog geen erkend leerbedrijf? 

Ben je nog geen erkend leerbedrijf in de Horeca maar wil je wel graag leerlingen in jouw bedrijf gaan opleiden? Vraag dan een erkenning aan bij SBB! 

Een erkenning aanvragen om een erkend leerbedrijf te kunnen worden vraag je altijd aan bij het SBB (Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Voordat je echter een erkenningsaanvraag start, doorloop je eerst een korte vragenlijst. Daardoor zie je wat er nodig is om je aanvraag tot een succes te maken. Vervolgens kun je direct doorngaan met de officiële aanvraag. Een adviseur praktijkleren van SBB neemt vervolgens binnen 10 werkdagen contact met je op om de aanvraag te bespreken. Benieuwd naar de korte vragenlijst? Klik hier om direct naar de SBB Quickscan te gaan

Haal het Leermeester Diploma bij dé SVH erkende opleider! 

Om een erkend leerbedrijf te zijn én te blijven moet je minimaal 1 gediplomeerde Leermeester in dienst hebben.  Het SVH Leermeester Diploma behaal je bij HSN in 3 dagen (inclusief SVH examen). 

Meer informatie Leermeester Cursus


Lees ook: Hogere subsidie leerbedrijven Horeca

Vorige
Overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje