Horecatips

Waarom iedereen het SVH Diploma Sociale Hygiëne moet hebben

Er zijn tal van reden waarom iedereen die in een drankverstrekkend bedrijf werkt Sociale Hygiëne op zak zou moeten hebben. SVH noemt er 10!

10 Tips voor het opleiden en trainen van medewerkers

Als horecaondernemer of leidinggevende moet je kunnen bouwen op je medewerkers. Het is dan ook belangrijk om jouw medewerkers goed op te leiden en ze scherp te houden met trainingen. Waar moet je dan aan denken? Voor wie zijn de kosten? Wat als een medewerker na een dure training toch afscheid neemt? Wil je horecapersoneel opleiden? Hierbij tien tips om te beginnen.

De droomgast van ieder horecabedrijf

Met deze tips en tricks ben jij de leukste gast van de avond. Neem deze regels in acht en je avondje uit is een feest – voor jezelf en voor horeca medewerkers. Alles verloopt beter en jij hebt een topavond.

Zo benut je nog dit jaar je opleidingsbudget

Wat wil jij bereiken? Je helpt jezelf of je team vooruit door het opleidingsbudget van je organisatie te benutten. 40% van het opleidingsbudget wordt niet besteed en verdwijnt dus eind december. Doe jezelf en je organisatie niet tekort. Maak nog dit jaar gebruik van het opleidingsbudget!

20 dingen die iedere horecamedewerker herkent

Werken in de Horeca.... Het mooiste vak ter wereld! Én het enige beroep waar je zoveel hilarische uitspraken van en typische situaties met gasten meemaakt. Lees hier 20 dingen die je als horecamedewerker zeker herkent...

Tips voor een succesvolle horecavacature

Een ellenlange opsomming van taken… Houden van hard werken, geen 9 tot 5 mentaliteit… Na het lezen van deze tekst heeft bijna niemand meer zin om te solliciteren. Hoe zorg je ervoor dat je vacature wel aanslaat? Lees hier de tips voor een succesvolle vacature.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje