Horecatips

Nu beschikbaar: Horeca Inhaakkalender 2024!

De Horeca Inhaakkalender 2024 is nu beschikbaar! Voor de 7e keer heeft Petra Venekamp van ConcreetAdvies de Horeca Inhaakkalender voor hospitality organisaties samengesteld. Speciaal voor relaties van HSN is deze weer gratis te bestellen!

Top 10 Tips: Goede voorbereiding Kerst en Oud & Nieuw

Kerst en Oud & Nieuw vallen dit jaar héél gunstig voor de Horeca. Eerste Kerstdag op maandag, Tweede Kerstdag op dinsdag en Oud & Nieuw van zondag op maandag. Een verlenging van het weekend en dat biedt dus (nog meer) mogelijkheden! In dit artikel vind je de top 10 tips voor een goede voorbereiding om je omzet te verhogen en stressloos de feestdagen in te gaan. Wacht niet en begin NU, het is nog maar 56 dagen tot Kerst!

5 tips om ook succesvol te zijn ná de feestdagen

De periode na Kerst en Oud & Nieuw soms wel zelfs tot Valentijn, kunnen rustigere tijden zijn voor restaurants, brasseries en bistro’s. Dit is misschien wel de meest geschikte periode om je marketingstrategie voor de rest van het jaar op te stellen. Hierbij 5 tips hoe je die ‘kalme’ periode na de piek van de feestdagen volledig kunt benutten. En wat je kunt doen om succesvol te blijven.

Top 10 tips om leerlingen te motiveren

Hoe motiveer je leerlingen om actief mee te doen? Een bekend vraagstuk voor veel Leermeesters. In de praktijk begint motivatie bij het creëren van zelfvertrouwen. Vaak denken ongemotiveerde leerlingen dat het aanleren van een nieuwe taak te moeilijk is. Ze zitten in een neerwaartse spiraal en zetten zich steeds meer af tegen het leren van nieuwe taken. Hoe kun je dit gedrag stoppen? Lees hier de top 10 tips.

Voordelen van leerlingen opleiden

Goede leerbedrijven zijn onmisbaar! De continuïteit van iedere branche staat of valt met de instroom van jonge vakmensen. In het MBO (middelbaar beroepsonderwijs), dat hen klaarstoomt voor een loopbaan in de horeca, spelen stages een belangrijke rol. Om deze stages tot een succes te maken zijn voldoende én goede leerbedrijven nodig. Goede leerbedrijven zijn bedrijven waar leerlingen professioneel begeleid worden door een inspirerende Leermeester en waar zij een goed beeld krijgen van wat er van hen wordt verwacht.

10 tips om meer te verdienen met je menukaart

Wil jij meer verdienen met je menukaart? Met alleen een gortdroge opsomming van jouw gerechten kom je er niet. Kijk eens met een andere blik naar je menukaart. Vraag je niet alleen af WAT je op de kaart zet maar ook HOE en WAAR. Zet je menukaart in als verkoop- en communicatiemiddel en boost zo jouw omzet. Start met deze 10 tips om meer te verdienen met je menukaart.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.