Horecatips

Allergenen Tips voor Take Away

Nu de Horeca geen gasten mag ontvangen, zijn er allerlei creatieve en mooie alternatieven ontstaan om met gasten in contact te blijven. Veel bedrijven zijn overgestapt op Take Away of thuisbezorgen van gerechten. Ook bij dit soort concepten moet een bedrijf voldoen aan de Allergenenwetgeving. Lees hier de 8 Allergenen Tips voor Take Away en Thuisbezorgd. Deze tips zijn ook zeker bruikbaar voor delicatessenzaken, ijssalons, lunchrooms etc.

Top 10 Allergenen Tips

Top 10 Allergenen Tips: Zorg ervoor dat je Allergenen Management in jouw (horeca)bedrijf up-to-date is. Gebruik hiervoor deze top 10 tips!

Horecatriage: Gezondheidscheck en registratie in één

In de horeca is het verplicht een gezondheidscheck te doen bij gasten en gasten te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting. Deze verplichting zal waarschijnlijk nog wel een tijdje blijven. Met Horecatriage voldoe je snel en eenvoudig aan beide verplichtingen!

Top 10 Hygiëne Tips voor de Horeca

Als horecabedrijf moet je voldoen aan de regels uit de Hygiënecode voor de Horeca. Op zoek naar HACCP Tips voor je medewerkers, je vindt ze hier!

Corona Tips voor de Horeca

Nog heel even en dan mag de Horeca eindelijk weer open. Nog wel met extra voorwaarden maar het is een begin. We hebben waardevolle Corona Tips voor de Horeca op een rij gezet om succesvol te kunnen openen op 1 juni!

Waarom iedereen het SVH Diploma Sociale Hygiëne moet hebben

Er zijn tal van reden waarom iedereen die in een drankverstrekkend bedrijf werkt Sociale Hygiëne op zak zou moeten hebben. SVH noemt er 10!

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje