Horecatips

Bestel gratis de Horeca Inhaakkalender 2023

Na het succes van de (eerste) digitale Horeca Inhaakkalender 2022, heeft Petra Venekamp van Concreet Advies nu de Horeca Inhaakkalender 2023 voor organisaties samengesteld. Én relaties van HSN kunnen deze nu gratis bestellen!

Waarom iedereen het SVH Diploma Sociale Hygiëne moet hebben

Er zijn tal van reden waarom iedereen die in een drankverstrekkend bedrijf werkt Sociale Hygiëne op zak zou moeten hebben. SVH noemt er 10!

10 Tips: No Shows voorkomen

Vorige week verscheen er een blogartikel van hoofdredacteur Marjon Prummel in Misset Horeca met de kop: 'Collectief werken met aanbetaling vermindert no show'. Uit een enquête van Misset Horeca blijkt dat toprestaurants gemiddeld € 21.600,- per jaar gemiste omzet hebben door tafels die leeg blijven na reservering, oftewel € 1.800,- per maand! Lege tafels waren altijd al pijnlijk voor restaurants, maar na alle coronamaatregelen van de afgelopen twee jaar, is het extra zuur. Daarom in dit artikel aandacht voor dit onderwerp en 10 tips om 'No Shows' te verminderen of te voorkomen.

10 Tips voor het binden en boeien van medewerkers

De Horecasector is enorm hard getroffen door de coronacrisis. Dat zorgt er mogelijk voor dat er in jouw bedrijf tijdelijk minder (of juist meer) of ander werk beschikbaar is. Juist ook in deze tijd, binnen de mogelijkheden van jouw bedrijf, blijft het binden en boeien van je medewerkers ontzettend belangrijk. Vind hier 10 tips om je medewerkers ook in deze tijd te blijven motiveren en binnenboord te houden.

Voordelen van leerlingen opleiden

Goede leerbedrijven zijn onmisbaar! De continuïteit van iedere branche staat of valt met de instroom van jonge vakmensen. In het MBO (middelbaar beroepsonderwijs), dat hen klaarstoomt voor een loopbaan in de horeca, spelen stages een belangrijke rol. Om deze stages tot een succes te maken zijn voldoende én goede leerbedrijven nodig. Goede leerbedrijven zijn bedrijven waar leerlingen professioneel begeleid worden door een inspirerende Leermeester en waar zij een goed beeld krijgen van wat er van hen wordt verwacht.

10 tips voor een succesvolle take away of delivery

Dat horecaondernemers creatief zijn wisten we natuurlijk allang en dat laat deze tijd maar weer eens zien. Hun creativiteit wordt nu (weer) heel erg op de proef gesteld. In dit artikel vind je 10 tips voor het vergroten van je succes met take away en/of delivery.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.