Horecatips

Beste Leerbedrijf van het jaar geeft tips

Vroeg in Bunnik is nog een jong bedrijf. In het 6-jarig bestaan is er altijd veel aandacht geweest voor het opleiden van medewerkers. Deze inzet is begin dit jaar beloond met de titel 'Leerbedrijf van het Jaar'. Vroeg dankt de titel onder meer aan de ouderavonden die het bedrijf organiseert en de goede begeleiding door de 16 leermeesters. Vroeg is niet heilig.

Hygiëne in de Horeca: Houd het Simpel!

Duidelijkheid, eenvoud en heldere instructies, vooral aan flexwerkers, kunnen in de keuken missers op hygiënegebied voorkomen. Beperk het aantal reiningsmiddelen en wees scherp op de naleving van de regels door de medewerkers. Houd je aan deze Top 10 Hygiëne Tips!

Tips & Tricks voor de Leermeester

Hoe leid je leerlingen op in het bedrijf? Wat moet je wel doen en wat absoluut niet? Wat kan er zoal mis gaan? We geven de volgende tips hoe je leerlingen kunt begeleiden en stimuleren in hun leerproces.

Voordelen van leerlingen opleiden

Goede leerbedrijven zijn onmisbaar! De continuïteit van iedere branche staat of valt met de instroom van jonge vakmensen. In het MBO (middelbaar beroepsonderwijs), dat hen klaarstoomt voor een loopbaan in de horeca, spelen stages een belangrijke rol. Om deze stages tot een succes te maken zijn voldoende én goede leerbedrijven nodig. Goede leerbedrijven zijn bedrijven waar leerlingen professioneel begeleid worden door een inspirerende Leermeester en waar zij een goed beeld krijgen van wat er van hen wordt verwacht.

Allergenen Tips voor de Horeca

Allergenen Tips voor de Horeca: Zorg ervoor dat uw Allergenenmanagement in uw bedrijf up-to-date is. Gebruik hiervoor deze top 10 tips!

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje