Horecatips

Hoe voorkom je diefstal door eigen medewerkers?

Zelf snel een pak koffie uit de voorraad pakken omdat thuis de koffie op is? Een gratis drankje weggeven omdat er toevallig vrienden van je in de zaak zitten? Als leidinggevende/eigenaar van de zaak denk je misschien dat zulke dingen moeten kunnen. Maar wat is het effect van dit soort handelingen op je medewerkers?

Wat wil een leerling van zijn leerbedrijf?

Wat willen leerlingen van hun leerbedrijf? Deze vraag werd gesteld aan leerlingen en leermeesters van de drie beste leerbedrijven in de Horeca van 2016: Double Tree by Hilton in Amsterdam, Goed Proeven uit Arnhem en ’t Feithhuis in Groningen.

Tips voor een TOP terras!

Het voorjaar is begonnen en de eerste mooie lentedagen zitten er inmiddels al weer op. De terrassen stromen vol op de momenten dat de zon verschijnt. Met onderstaande terras tips haal je het meeste rendement uit je terras!

10 Tips om een aantrekkelijk leerbedrijf te worden

Hoe word en blijf je een aantrekkelijk leerbedrijf voor leerlingen in de Horeca? En nog veel belangrijker: hoe haal je als leerbedrijf het beste uit je leerling(en)? Lees hier de 10 tips om een aantrekkelijk leerbedrijf te worden en te blijven!

Beste Leerbedrijf van het jaar geeft tips

Vroeg in Bunnik is nog een jong bedrijf. In het 6-jarig bestaan is er altijd veel aandacht geweest voor het opleiden van medewerkers. Deze inzet is begin dit jaar beloond met de titel 'Leerbedrijf van het Jaar'. Vroeg dankt de titel onder meer aan de ouderavonden die het bedrijf organiseert en de goede begeleiding door de 16 leermeesters. Vroeg is niet heilig.

Hygiëne in de Horeca: Houd het Simpel!

Duidelijkheid, eenvoud en heldere instructies, vooral aan flexwerkers, kunnen in de keuken missers op hygiënegebied voorkomen. Beperk het aantal reiningsmiddelen en wees scherp op de naleving van de regels door de medewerkers. Houd je aan deze Top 10 Hygiëne Tips!

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje