Horecatips

Tips voor tevreden medewerkers in de Horeca

Horeca is mensenwerk. Je medewerkers hebben het meeste contact met gasten en als medewerkers blij en tevreden zijn, stralen zij dit automatisch uit naar de gast. Bovendien is het verloop onder tevreden medewerkers minder hoog en zijn ze meer betrokken bij je als werkgever én bij elkaar. Lees hier de tips om tevreden medewerkers te hebben en te houden!

Wat zijn de regels voor buiten roken?

We zijn inmiddels gewend om niet te roken binnen bij een horecabedrijf. Maar wat zijn de regels voor roken op een terras? En voor roken tijdens een buitenevenement of -festival? Lees hier de antwoorden.

Tips & Tricks voor de Leermeester

Hoe leid je leerlingen op in het bedrijf? Wat moet je wel doen en wat absoluut niet? Wat kan er zoal mis gaan? We geven de volgende tips hoe je leerlingen kunt begeleiden en stimuleren in hun leerproces.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.