Horecatips

NOW 3 en 4: Aanbieden scholing aan medewerkers verplicht

Als je NOW 3 en 4 hebt aangevraagd, ben je verplicht bij- of omscholing aan je werknemers aan te bieden. Met deze zogeheten ‘inspanningsverplichting’ voor werkgevers krijgen werknemers die hun baan verliezen begeleiding naar nieuw werk. Verschillende regelingen en subsidies voor om- en bijscholing ondersteunen dit. Dit maakt het bedrijf en de werknemers wendbaarder.

10 tips voor het vinden van nieuwe medewerkers

De horecasector heeft een enorm tekort aan personeel. Hoe krijg jij meer werknemers op de werkvloer? Welke kansen en mogelijkheden heb je? Lees hier 10 tips en (alternatieve) oplossingen.

Top 10 Allergenen Tips

Top 10 Allergenen Tips: Zorg ervoor dat je Allergenen Management in jouw (horeca)bedrijf up-to-date is. Gebruik hiervoor deze top 10 tips!

Top 10 Hygiëne Tips voor de Horeca

Als horecabedrijf moet je voldoen aan de regels uit de Hygiënecode voor de Horeca. Op zoek naar HACCP Tips voor je medewerkers, je vindt ze hier!

10 Terras Tips tijdens Corona

Nog heel even en dan mogen de terrassen in de Horeca eindelijk weer open! Nog wel met extra voorwaarden maar het is een begin. We hebben waardevolle Corona Terras Tips op een rij gezet om succesvol te kunnen openen op 28 april 2021.

Allergenen Tips voor Take Away

Nu de Horeca geen gasten mag ontvangen, zijn er allerlei creatieve en mooie alternatieven ontstaan om met gasten in contact te blijven. Veel bedrijven zijn overgestapt op Take Away of thuisbezorgen van gerechten. Ook bij dit soort concepten moet een bedrijf voldoen aan de Allergenenwetgeving. Lees hier de 8 Allergenen Tips voor Take Away en Thuisbezorgd. Deze tips zijn ook zeker bruikbaar voor delicatessenzaken, ijssalons, lunchrooms etc.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje