Horecatips

Top 10 tips om leerlingen te motiveren

Hoe motiveer je leerlingen om actief mee te doen? Een bekend vraagstuk voor veel Leermeesters. In de praktijk begint motivatie bij het creëren van zelfvertrouwen. Vaak denken ongemotiveerde leerlingen dat het aanleren van een nieuwe taak te moeilijk is. Ze zitten in een neerwaartse spiraal en zetten zich steeds meer af tegen het leren van nieuwe taken. Hoe kun je dit gedrag stoppen? Lees hier de top 10 tips.

Voordelen van leerlingen opleiden

Goede leerbedrijven zijn onmisbaar! De continuïteit van iedere branche staat of valt met de instroom van jonge vakmensen. In het MBO (middelbaar beroepsonderwijs), dat hen klaarstoomt voor een loopbaan in de horeca, spelen stages een belangrijke rol. Om deze stages tot een succes te maken zijn voldoende én goede leerbedrijven nodig. Goede leerbedrijven zijn bedrijven waar leerlingen professioneel begeleid worden door een inspirerende Leermeester en waar zij een goed beeld krijgen van wat er van hen wordt verwacht.

Allergenen Tips voor Take Away

Wanneer je gerechten of producten aanbiedt die gasten kunnen afhalen of die worden thuisbezorgd dien je te voldoen aan de Allergenenwetgeving en moet allergenen informatie kunnen geven wanneer je gasten hierom vragen. In deze Horeca Tip vind je 8 Allergenen Tips voor Take Away en Thuisbezorgd. Deze tips zijn ook zeker bruikbaar voor delicatessenzaken, ijssalons, lunchrooms etc.

10 tips om meer te verdienen met je menukaart

Wil jij meer verdienen met je menukaart? Met alleen een gortdroge opsomming van jouw gerechten kom je er niet. Kijk eens met een andere blik naar je menukaart. Vraag je niet alleen af WAT je op de kaart zet maar ook HOE en WAAR. Zet je menukaart in als verkoop- en communicatiemiddel en boost zo jouw omzet. Start met deze 10 tips om meer te verdienen met je menukaart.

Agressie in de Horeca: Hoe ga je daarmee om?

Agressie is een groot maatschappelijk probleem. De lontjes worden steeds korter, de ego’s groter, en het geduld raakt sneller op waardoor frustratie ontstaat. En frustraties leiden vaak tot agressie. Net als te veel alcohol, drugs, groepsdruk, of een verloren voetbalwedstrijd! Hoe ga je daarmee om?

Top 10 Allergenen Tips

Top 10 Allergenen Tips: Zorg ervoor dat je Allergenen Management in jouw (horeca)bedrijf up-to-date is. Gebruik hiervoor deze top 10 tips!

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.