Horecatips

10 Tips voor het binden en boeien van medewerkers

De Horecasector is enorm hard getroffen door de coronacrisis. Dat zorgt er mogelijk voor dat er in jouw bedrijf tijdelijk minder (of juist meer) of ander werk beschikbaar is. Juist ook in deze tijd, binnen de mogelijkheden van jouw bedrijf, blijft het binden en boeien van je medewerkers ontzettend belangrijk. Vind hier 10 tips om je medewerkers ook in deze tijd te blijven motiveren en binnenboord te houden.

10 tips voor een succesvolle take away of delivery

Dat horecaondernemers creatief zijn wisten we natuurlijk allang en dat laat deze tijd maar weer eens zien. Hun creativiteit wordt nu (weer) heel erg op de proef gesteld. In dit artikel vind je 10 tips voor het vergroten van je succes met take away en/of delivery.

Tips voor een duurzame foodservice

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker! Uit verschillende onderzoeken blijkt dat consumenten steeds meer waarde hechten aan gezondere, lokale producten met een verhaal. Daarnaast is het wereldwijde probleem van voedselverspilling hot topic en heb je maar beter een antwoord klaar voor jouw gasten.

Bestel gratis de Horeca Inhaakkalender 2022

Door in te spelen op speciale dagen, evenementen of opvallende acties inspireer je jouw gasten om ook op andere momenten bij je te komen. Organiseer bijvoorbeeld speciale promoties rondom deze dagen, zodat nieuwe gasten je zaak ontdekken. Oftewel: geef je omzet hiermee een flinke boost.

10 tips om professioneel NEE! te zeggen

In de horeca ben je druk. Of het nu druk is in het bedrijf of door personeelstekort, een NEE! is soms onvermijdelijk of gewoon noodzakelijk. Maar het duidelijk zeggen, zonder dat de gast, je collega of medewerker het gevoel heeft dat hij met een kluitje in het riet wordt gestuurd, is een hele kunst. Vind hier 10 tips om profesioneel NEE! te zeggen.

NOW 3 en 4: Aanbieden scholing aan medewerkers verplicht

Als je NOW 3 en 4 hebt aangevraagd, ben je verplicht bij- of omscholing aan je werknemers aan te bieden. Met deze zogeheten ‘inspanningsverplichting’ voor werkgevers krijgen werknemers die hun baan verliezen begeleiding naar nieuw werk. Verschillende regelingen en subsidies voor om- en bijscholing ondersteunen dit. Dit maakt het bedrijf en de werknemers wendbaarder.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.