Horecatips

Top 10 Tips: Goede voorbereiding Kerst en Oud & Nieuw

Kerst en Oud & Nieuw vallen dit jaar héél gunstig voor de Horeca. Eerste Kerstdag op maandag, Tweede Kerstdag op dinsdag en Oud & Nieuw van zondag op maandag. Een verlenging van het weekend en dat biedt dus (nog meer) mogelijkheden! In dit artikel vind je de top 10 tips voor een goede voorbereiding om je omzet te verhogen en stressloos de feestdagen in te gaan. Wacht niet en begin NU, het is nog maar 56 dagen tot Kerst!

Allergenen Tips voor Take Away

Wanneer je gerechten of producten aanbiedt die gasten kunnen afhalen of die worden thuisbezorgd dien je te voldoen aan de Allergenenwetgeving en moet allergenen informatie kunnen geven wanneer je gasten hierom vragen. In deze Horeca Tip vind je 8 Allergenen Tips voor Take Away en Thuisbezorgd. Deze tips zijn ook zeker bruikbaar voor delicatessenzaken, ijssalons, lunchrooms etc.

10 tips om meer te verdienen met je menukaart

Wil jij meer verdienen met je menukaart? Met alleen een gortdroge opsomming van jouw gerechten kom je er niet. Kijk eens met een andere blik naar je menukaart. Vraag je niet alleen af WAT je op de kaart zet maar ook HOE en WAAR. Zet je menukaart in als verkoop- en communicatiemiddel en boost zo jouw omzet. Start met deze 10 tips om meer te verdienen met je menukaart.

Agressie in de Horeca

Agressie is een groot maatschappelijk probleem. De lontjes worden steeds korter, de ego’s groter, en het geduld raakt sneller op waardoor frustratie ontstaat. En frustraties leiden vaak tot agressie. Net als te veel alcohol, drugs, groepsdruk, of een verloren voetbalwedstrijd! Hoe ga je daarmee om?

Top 10 Allergenen Tips

Top 10 Allergenen Tips: Zorg ervoor dat je Allergenen Management in jouw (horeca)bedrijf up-to-date is. Gebruik hiervoor deze top 10 tips!

Bestel gratis de Horeca Inhaakkalender 2023

Na het succes van de (eerste) digitale Horeca Inhaakkalender 2022, heeft Petra Venekamp van Concreet Advies nu de Horeca Inhaakkalender 2023 voor organisaties samengesteld. Én relaties van HSN kunnen deze nu gratis bestellen!

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.