Horecatips

Van topmedewerker naar manager: Hoe een promotie goed kan uitpakken

In de horeca zien we het vaak: een medewerker die uitblinkt in zijn of haar rol wordt beloond met een promotie tot manager. Hoewel dit een logische stap lijkt, brengt deze overgang uitdagingen met zich mee. Zonder de juiste kennis, training en voorbereiding kan deze promotie leiden tot teleurstelling bij zowel de nieuwe manager als de ondernemer. Dit artikel verkent de verwachtingen, valkuilen en het belang van de juiste training voor nieuwe leidinggevenden in de horeca.

Dry January: Dé kans voor jouw horecabedrijf om te scoren in januari!

De eerste maand van het jaar staat in het teken van goede voornemens, en voor veel mensen betekent dat een alcoholvrije maand. Maar dat betekent niet dat ze thuis moeten blijven! Dry January biedt juist kansen voor horecabedrijven om creatief in te spelen op deze trend. Hier zijn 10 tips om jouw zaak in de spotlight te zetten.

Tips om ook succesvol te zijn ná de feestdagen

De periode na Kerst en Oud & Nieuw, soms zelfs tot Valentijn, kan rustiger zijn voor restaurants, brasseries en bistro’s. Tegelijkertijd is het de ideale periode om je marketingstrategie voor de rest van het jaar op te stellen en je bedrijf te optimaliseren. Hieronder vind je tips om deze 'kalme' periode na de piek van de feestdagen volledig te benutten en succesvol te blijven.

Top 10 Tips: Goede voorbereiding Kerst en Oud & Nieuw

Tijd gaat sneller dan je denkt. Voor je het weet is het weer Kerst. Regeren is vooruitzien! Start daarom vandaag nog met je voorbereidingen. In dit artikel vind je de top 10 tips voor een goede voorbereiding om je omzet te verhogen en stressloos de feestdagen in te gaan.

Eerste hulp voor een gast met een allergische reactie

Het is een nachtmerriescenario voor elke horecaprofessional: een gast die plotseling een allergische reactie krijgt. In dit artikel vind je tips om snel en goed te handelen.

De Voordelen van Leermeester zijn

De rol van een Leermeester is van onschatbare waarde binnen de horeca. Als ervaren professional draag je bij aan de ontwikkeling van nieuw talent en help je de toekomstige generatie horecamedewerkers hun vaardigheden te perfectioneren.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.