Horecatips

Bestel gratis de Horeca Inhaakkalender 2022

Door in te spelen op speciale dagen, evenementen of opvallende acties inspireer je jouw gasten om ook op andere momenten bij je te komen. Organiseer bijvoorbeeld speciale promoties rondom deze dagen, zodat nieuwe gasten je zaak ontdekken. Oftewel: geef je omzet hiermee een flinke boost.

10 tips om professioneel NEE! te zeggen

In de horeca ben je druk. Of het nu druk is in het bedrijf of door personeelstekort, een NEE! is soms onvermijdelijk of gewoon noodzakelijk. Maar het duidelijk zeggen, zonder dat de gast, je collega of medewerker het gevoel heeft dat hij met een kluitje in het riet wordt gestuurd, is een hele kunst. Vind hier 10 tips om profesioneel NEE! te zeggen.

NOW 3 en 4: Aanbieden scholing aan medewerkers verplicht

Als je NOW 3 en 4 hebt aangevraagd, ben je verplicht bij- of omscholing aan je werknemers aan te bieden. Met deze zogeheten ‘inspanningsverplichting’ voor werkgevers krijgen werknemers die hun baan verliezen begeleiding naar nieuw werk. Verschillende regelingen en subsidies voor om- en bijscholing ondersteunen dit. Dit maakt het bedrijf en de werknemers wendbaarder.

10 tips voor het vinden van nieuwe medewerkers

De horecasector heeft een enorm tekort aan personeel. Hoe krijg jij meer werknemers op de werkvloer? Welke kansen en mogelijkheden heb je? Lees hier 10 tips en (alternatieve) oplossingen.

10 Terras Tips tijdens Corona

Nog heel even en dan mogen de terrassen in de Horeca eindelijk weer open! Nog wel met extra voorwaarden maar het is een begin. We hebben waardevolle Corona Terras Tips op een rij gezet om succesvol te kunnen openen op 28 april 2021.

Horecatriage: Gezondheidscheck en registratie in één

In de horeca is het verplicht een gezondheidscheck te doen bij gasten en gasten te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting. Deze verplichting zal waarschijnlijk nog wel een tijdje blijven. Met Horecatriage voldoe je snel en eenvoudig aan beide verplichtingen!

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.