Horecatips

Terras Tips voor de Horeca

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je medewerkers? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? Lees hier alle terras tips zodat je goed voorbereid bent op een succesvol terrasseizoen in 2018!

Tips om goede medewerkers te behouden

Talentvolle en gemotiveerde medewerkers bepalen in belangrijke mate het succes van je (horeca)bedrijf. Lees hier tips om je beste mensen te behouden

Top 10 Hygiëne Tips voor de Horeca

Als horecabedrijf moet je voldoen aan de regels uit de Hygiënecode voor de Horeca. Op zoek naar HACCP Tips voor je horeca medewerkers,vindt ze hier!

Het belang van goede functioneringsgesprekken

Het functioneringsgesprek wordt vaak verward met het beoordelingsgesprek. Bovendien is er bij beide te vaak sprake van eenzijdige communicatie. Hoe kun je het dus, als grote of kleine ondernemer / leidinggevende, het beste aanpakken met je medewerkers?

Tips voor tevreden medewerkers in de Horeca

Horeca is mensenwerk. Je medewerkers hebben het meeste contact met gasten en als medewerkers blij en tevreden zijn, stralen zij dit automatisch uit naar de gast. Bovendien is het verloop onder tevreden medewerkers minder hoog en zijn ze meer betrokken bij je als werkgever én bij elkaar. Lees hier de tips om tevreden medewerkers te hebben en te houden!

Wat zijn de regels voor buiten roken?

We zijn inmiddels gewend om niet te roken binnen bij een horecabedrijf. Maar wat zijn de regels voor roken op een terras? En voor roken tijdens een buitenevenement of -festival? Lees hier de antwoorden.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje