Horecatips

Nu beschikbaar: Horeca Inhaakkalender 2025!

De Horeca Inhaakkalender 2025 is nu beschikbaar! Voor de 8e keer heeft Petra Venekamp van ConcreetAdvies de Horeca Inhaakkalender voor hospitality organisaties samengesteld. Speciaal voor relaties van HSN is deze weer gratis te bestellen!

Top 10 Tips: Goede voorbereiding Kerst en Oud & Nieuw

Tijd gaat sneller dan je denkt. Voor je het weet is het weer Kerst. Regeren is vooruitzien! Start daarom vandaag nog met je voorbereidingen. In dit artikel vind je de top 10 tips voor een goede voorbereiding om je omzet te verhogen en stressloos de feestdagen in te gaan.

Eerste hulp voor een gast met een allergische reactie

Het is een nachtmerriescenario voor elke horecaprofessional: een gast die plotseling een allergische reactie krijgt. In dit artikel vind je tips om snel en goed te handelen.

De Voordelen van Leermeester zijn

De rol van een Leermeester is van onschatbare waarde binnen de horeca. Als ervaren professional draag je bij aan de ontwikkeling van nieuw talent en help je de toekomstige generatie horecamedewerkers hun vaardigheden te perfectioneren.

Tips: Omgaan met agressie in de Horeca

Wat is agressie? En hoe ga je ermee om? In deze horecatips vind je tips om professioneel om te gaan met agressief gedrag van gasten.

Nieuw: SVH E-learning Zoutbewust koken

Zout is een belangrijk onderwerp binnen de horeca. De horeca is zich steeds meer bewust dat koken met minder zout ook lekker kan zijn en gezondheidsvoordelen voor de gasten kan opleveren. De Nierstichting en SVH hebben daarom samen een e-learning ontwikkeld voor de horeca: Zoutbewust koken.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.