Horecatips

10 tips om meer te verdienen met je menukaart

Wil jij meer verdienen met je menukaart? Met alleen een gortdroge opsomming van jouw gerechten kom je er niet. Kijk eens met een andere blik naar je menukaart. Vraag je niet alleen af WAT je op de kaart zet maar ook HOE en WAAR. Zet je menukaart in als verkoop- en communicatiemiddel en boost zo jouw omzet. Start met deze 10 tips om meer te verdienen met je menukaart.

Agressie in de Horeca

Agressie is een groot maatschappelijk probleem. De lontjes worden steeds korter, de ego’s groter, en het geduld raakt sneller op waardoor frustratie ontstaat. En frustraties leiden vaak tot agressie. Net als te veel alcohol, drugs, groepsdruk, of een verloren voetbalwedstrijd! Hoe ga je daarmee om?

Top 10 Allergenen Tips

Top 10 Allergenen Tips: Zorg ervoor dat je Allergenen Management in jouw (horeca)bedrijf up-to-date is. Gebruik hiervoor deze top 10 tips!

Bestel gratis de Horeca Inhaakkalender 2023

Na het succes van de (eerste) digitale Horeca Inhaakkalender 2022, heeft Petra Venekamp van Concreet Advies nu de Horeca Inhaakkalender 2023 voor organisaties samengesteld. Én relaties van HSN kunnen deze nu gratis bestellen!

Waarom iedereen het SVH Diploma Sociale Hygiëne moet hebben

Er zijn tal van reden waarom iedereen die in een drankverstrekkend bedrijf werkt Sociale Hygiëne op zak zou moeten hebben. SVH noemt er 10!

10 Tips: No Shows voorkomen

Vorige week verscheen er een blogartikel van hoofdredacteur Marjon Prummel in Misset Horeca met de kop: 'Collectief werken met aanbetaling vermindert no show'. Uit een enquête van Misset Horeca blijkt dat toprestaurants gemiddeld € 21.600,- per jaar gemiste omzet hebben door tafels die leeg blijven na reservering, oftewel € 1.800,- per maand! Lege tafels waren altijd al pijnlijk voor restaurants, maar na alle coronamaatregelen van de afgelopen twee jaar, is het extra zuur. Daarom in dit artikel aandacht voor dit onderwerp en 10 tips om 'No Shows' te verminderen of te voorkomen.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.