Bestel gratis de Horeca Inhaakkalender 2023

Na het succes van de (eerste) digitale Horeca Inhaakkalender 2022, heeft Petra Venekamp van Concreet Advies nu de Horeca Inhaakkalender 2023 voor organisaties samengesteld. Én relaties van HSN kunnen deze nu gratis bestellen!

Door in te spelen op speciale dagen, evenementen of opvallende acties inspireer je jouw gasten om ook op andere momenten bij je te komen. Organiseer bijvoorbeeld speciale promoties rondom een van deze dagen, zodat nieuwe gasten je zaak ontdekken en gebruik het op je social media. Oftewel: geef je omzet een flinke boost met deze inhakers.

De Horeca Inhaakkalender 2023

‘Hoe bedenk ik acties om gasten te trekken’, ´Wat moet ik posten en waar?’ en ‘Moet dit echt elke dag?’ deze vragen hoort Petra Venekamp van Concreet Advies elke keer als zij de workshop “De digitale uitdaging voor een horeca ondernemer” geeft. Daarom heeft ze, na het succes van de Horeca Inhaakkalender 2022, deze nieuwe inhaak- en actiekalender 2023 gemaakt om je inspiratie te geven en om zo handig in te kunnen spelen op leuke inhaakmomenten. Natuurlijk gebruik je alleen die momenten die passen bij je zaak. Met deze kalender weet je al ver van te voren wat er aan zit te komen en kun je je acties en posts op tijd organiseren en inplannen.

Inhaken loont!

 

  1. Inhakers worden gemiddeld drie keer zo vaak gedeeld op social media dan niet-inhakers;
  2. Het bereik van een inhaker gaat verder dan alleen de vaste volgers of fans van een organisatie of merk. Doe je voordeel hiermee;
  3. De kalender geeft je inspiratie om een actie te organiseren of voor de ‘dagspecial’ op je menukaart of om te gebruiken als post op je social media;
  4. Gebruik wel de # met het haakje, zodat de platformen je posts en acties kunnen vinden;
  5. De kalender kun je ook goed gebruiken voor de planning van de content van je nieuwbrieven.


Waaruit bestaat deze kalender?

 

Bestel de Horeca Inhaakkalender 2023 GRATIS! 

Wil je je goed kunnen voorbereiden op je (Social Media) campagnes in 2023? Bestel dan nu gratis de digitale Horeca Inhaakkalender 2023! Stuur een mail met je aanvraag naar info@concreetadvies.info 
De Horeca Inhaakkalender 2023 wordt na ontvangst van je aanvraag DIGITAAL zo spoedig mogelijk per mail naar je verstuurd*.

*In verband met de verwachte drukte kan het 1 – 3 werkdagen duren voordat je de digitale Horeca Inhaakkalender 2023 per mail ontvangt. 

Namens Concreet Advies en Horeca Stichting Nederland wensen we je graag alvast veel succes, interactie, gasten en omzet in 2023 toe! 

Vorige
Naar het horecatips-overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.