Zo benut je nog dit jaar je opleidingsbudget

Wat wil jij bereiken? Je helpt jezelf of je team vooruit door het opleidingsbudget van je organisatie te benutten. 40% van het opleidingsbudget wordt niet besteed en verdwijnt dus eind december. Doe jezelf en je organisatie niet tekort. Maak nog dit jaar gebruik van het opleidingsbudget!

Opleidingsbudget 2019

John Dewey, een Amerikaans filosoof zei het ooit al: ‘leren is groei!’ Veel werkgevers zijn het hiermee eens: zij hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Maar wist je dat 40% van het opleidingsbudget niet wordt besteed en eind december dus zomaar verdwijnt? Misschien weet je niet goed wat jouw opleidingsmogelijkheden zijn. Of weet je wel wat er mogelijk is, maar niet welke cursus of training bij je past. Lees hier hoe jij jouw opleidingsbudget kunt inzetten!

Check wat er mogelijk is bij jouw organisatie

Dit doe je bijvoorbeeld door je arbeidsvoorwaarden er op na te slaan, je leidinggevende aan te spreken of door even binnen te lopen bij HR.

Weet waarom jij je wilt ontwikkelen

Je talenten ontwikkelen en de regie nemen in je persoonlijke groei zorgt voor betere prestaties op de werkvloer. Daarnaast zorgt werken aan je persoonlijke ontwikkeling voor nieuwe energie, motivatie en meer werkplezier. Maak voor je werkgever concreet wat dit het bedrijf kan opleveren.

Gebruik je opleidingsbudget van dit jaar en volg de training in 2020! 

Heb je het deze maand te druk in verband met alle feestdagen? Geen probleem! Schrijf je voor 31 december 2019 in voor een cursus of training. Wij zorgen er voor dat je de factuur nog dit jaar ontvangt en jij 2020 goed van start kunt gaan met het volgen van de cursus!

Topcursussen per prijscategorie
 

Tot € 500,- 

  1. Spoedcursus Sociale Hygiëne
  2. HACCP Cursus
  3. Allergenen Cursus

Van € 501,- t/m € 1000,- 

  1. SVH Leermeester Cursus
  2. Training Praktisch Leidinggeven

 

Weet waarin je jezelf wilt ontwikkelen

Bepaal waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Heb je hierbij hulp nodig? Onze studieadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze! Stel je vraag per e-mail of bel onze adviseurs voor een gratis advies op 076 - 52 33 666

Opleidingsbudget inzetten voor een InCompany cursus of Op Maat traject? 

Ook voor InCompany en maatwerk trajecten geldt dat je de factuur nog dit jaar kunt ontvangen en volgend jaar kunt organiseren! Onze InCompany Advieseurs helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het InCompany aanvraagformulier of bel voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek naar onze InCompany afdeling: 076 - 52 33 661

Vorige
Naar het horecatips-overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje