Horecatips

Voorkom hoge boetes in de horeca

Een kleine fout kan al snel een grote financiële impact hebben. Controles door verschillende instanties maken het essentieel om je zaak op orde te hebben. Lees hier hoe je boetes voorkomt en altijd voldoet aan de wetgeving!

Leermeesterschap als investering in de horeca

In de horeca draait alles om vakmanschap, gastvrijheid en efficiëntie. Maar hoe zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers deze waarden niet alleen leren, maar ook echt omarmen? Het antwoord ligt bij leermeesterschap.

Waarom een 1-daagse Spoedcursus Sociale Hygiëne een slimme keuze is

Wil je het SVH Diploma Sociale Hygiëne behalen, maar zie je op tegen lange studieperiodes en dikke boeken? Weet je van jezelf dat je zaken graag uitstelt en weinig zelfdiscipline hebt? Dan is een 1-daagse Spoedcursus dé oplossing!

HACCP en voedselveiligheid: Wist je dat....? 

Met deze leuke én leerzame wist-je-datjes over HACCP en voedselhygiëne, willen we niet alleen je kennis opfrissen, maar je ook inspireren om nog meer aandacht te geven aan de details die echt het verschil maken. Want of je nu een ervaren horecaondernemer bent of net je eerste stappen in de keuken zet: iedere stap telt.

Van topmedewerker naar manager: Hoe een promotie goed kan uitpakken

In de horeca zien we het vaak: een medewerker die uitblinkt in zijn of haar rol wordt beloond met een promotie tot manager. Hoewel dit een logische stap lijkt, brengt deze overgang uitdagingen met zich mee. Zonder de juiste kennis, training en voorbereiding kan deze promotie leiden tot teleurstelling bij zowel de nieuwe manager als de ondernemer. Dit artikel verkent de verwachtingen, valkuilen en het belang van de juiste training voor nieuwe leidinggevenden in de horeca.

Dry January: Dé kans voor jouw horecabedrijf om te scoren in januari!

De eerste maand van het jaar staat in het teken van goede voornemens, en voor veel mensen betekent dat een alcoholvrije maand. Maar dat betekent niet dat ze thuis moeten blijven! Dry January biedt juist kansen voor horecabedrijven om creatief in te spelen op deze trend. Hier zijn 10 tips om jouw zaak in de spotlight te zetten.

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.