BHV Cursus (Basis Blended Learning)

E-learning + praktijkdag
Iedere maand
60 locaties
BHV examens
BHV draagpas
310,- (excl. 21% BTW)

BHV Cursus (Basis Blended Learning)

Behaal je BHV met 1 praktijkdag

Weinig tijd om je BHV Certificaat te behalen? Neem de theorie door in je eigen tijd en tempo. Kies voor de ideale combinatie van online leren en volg een praktijkdag bij jou in de buurt met de BHV Cursus Basis met online leerplatform Veiligheidsimpuls! 

BHV leerplatform Veiligheidsimpuls

Veiligheidsimpuls is een online leerplatform dat zich richt op het verbeteren van jouw veiligheidsvaardigheden en het versterken van de veiligheidscultuur binnen jouw organisatie. Door continu te blijven leren en oefenen verhoog je de zekerheid in handelen wanneer er een calamiteit of noodsituatie plaatsvindt. Tijdens de leerreis van Veiligheidsimpuls kun je verwachten dat je op een efficiënte en effectieve manier jouw inzicht in veiligheid vergroot en een bijdrage levert aan een veiligere werkomgeving.

Veiligheidsimpuls is geen standaard e-learning, het is een inspirerend leerplatform. Met korte vragen en informatie blijven de modules boeien en binden. Medewerkers doorlopen al in 10 minuten een module. Met als effect dat de kwaliteit van de kennis en vaardigheden hoog is.

BHV praktijkdag

De praktijkdag vindt plaats van 8:30 tot 16:00 uur. Deze dag staat in het teken van praktisch handelen bij calamiteiten. Er wordt aandacht besteed aan de online geleerde theorie en dit wordt, waar nodig, aangevuld met meer uitleg van de instructeur. Daarnaast zullen alle praktische handelingen in de praktijk worden geoefend. Een goede voorbereiding via het online leerplatform zorgt ervoor dat de praktische BHV-handelingen op een actieve wijze en in een hoog tempo uitgevoerd en geoefend kunnen worden. 

Voor wie is de BHV Cursus (Basis Blended Learning)?

Voor ondernemers, leidinggevende en medewerkers van grote en kleine organisaties. Je hebt nog niet eerder een BHV cursus gevolgd of je BHV draagpas is verlopen en je wilt deze opnieuw behalen. 

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. Wel dien je minimaal 18 jaar te zijn. 

Cursusonderwerpen
 
Online leerplatform Veiligheidsimpuls: 
  • Algemene hulpverleningsregels
  • Niet-spoedeisende Hulp
  • Spoedeisende Eerste Hulp
  • Brandbestrijding en ontruiming
BHV-praktijkdag: 
  • Deurprocedure
  • Blusoefeningen met verschillende blusmiddelen
  • Reanimeren (met AED)
  • Stabiele zijligging
  • Verbandleer
Kortom...

Wil je snel je BHV Certificaat behalen en heb je weinig tijd? Schrijf je dan nu in voor de BHV Cursus Basis Blended Learning met slechts 1 praktijkdag! 

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.