BVH Cursus op eigen locatie

Bepaal zelf de lestijden
Bepaal zelf de dag(en)
In het eigen bedrijf
BHV Examens
BHV Draagpas
Vraag een offerte aan (vrijblijvend)

BVH Cursus op eigen locatie

Leid medewerkers op tot BHV'er!

Wanneer er in het bedrijf meerdere managers, medewerkers en/of vrijwilligers aanwezig zijn die opgeleid moeten worden tot BHV'er (Bedrijfshulpverlener), kunnen wij de Basiscursus BHV of Herhalingscursus BHV op eigen locatie verzorgen!

Cursusopzet InCompany Cursus BHV

De InCompany Basiscursus BHV kunnen wij op 2 manieren voor het bedrijf organiseren:
 

  1. Basiscursus BHV in 2 lesdagen: De Basiscursus BHV wordt in 4 dagdelen van 3 uur gegeven, met op beide dagen aansluitend het BHV examen. De lesuren kunnen gepland worden op de manier die de organisatie het beste uitkomt, bijvoorbeeld aansluitend op één dag of verdeeld over meerdere dagen.
     
  2. Basiscursus BHV Blended Learning: E-learning + 1 praktijkdag. De Basiscursus BHV Blended Learning bestaat uit een E-learningmodule welke afgerond dient te zijn vóór de lesdag. De praktijkdag wordt in 2 dagdelen van 3 uur gegeven, met aansluitend het BHV examen. De lesuren kunnen gepland worden op de manier die de organisatie het beste uitkomt, bijvoorbeeld aansluitend op één dag of verdeeld over meerdere dagen.

De Herhalingscursus BHV wordt in 2 dagdelen van 3 uur gegeven, met aansluitend het BHV examen. De lesuren kunnen gepland worden op de manier die de organisatie het beste uitkomt, bijvoorbeeld aansluitend op één dag of verdeeld over meerdere dagen.

Cursusinhoud

Tijdens de Cursussen Bedrijfshulpverlening (Basis- en Herhalingscursus) komen alle zaken aan bod die volgens de Arbo-wet verplicht zijn zodat de medewerkers die aangesteld worden als bedrijfshulpverlener te allen tijden hun taken adequaat kunnen uitvoeren.

BHV Examen

De InCompany Cursussen Bedrijfshulpverlening worden afgesloten met een BHV examen. HSN meldt de deelnemers aan voor het examen en verzorgt alle organisatie. Bij een voldoende resultaat ontvangen de deelnemers de BHV draagpas, welke een geldigheid heeft van 1 jaar.

 

Offerte aanvragen

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje