Online trainingen HSN Academy en praktijktrainingen gaan door!

Net als iedereen volgen wij de Coronamaatregelen op de voet. Hoewel er voorzichtig sprake is van versoepelingen zijn de meeste maatregelen opnieuw verlengd. Vanwege deze verlenging van de maatregelen kunnen veel van onze klassikale cursussen momenteel helaas geen doorgang vinden. Het goede nieuws is: alle HSN Online Video Trainingen, cursussen voor bedrijfsveiligheid én de praktijktrainingen gaan wél door!

Update: 21 april 2021

HSN Online trainingen en praktijktrainingen gaan door

De huidige beperkingen vanwege het Coronavirus maken dat de klassikale theorie trainingen op locatie met een startdatum tot en met 11 mei 2021 zijn uitgesteld in afwachting van volgende stappen uit het openingsplan. Trainingen voor bedrijfsveiligheid en praktijktrainingen gaan wél door. En uiteraard gaan onze Online Video Trainingen altijd gewoon door en kun je je hiervoor direct aanmelden!

SVH examens Sociale Hygiëne gaan door!

Onze 18 SVH toetscentra waar je na het volgen van een Online HSN training het SVH examen Sociale Hygiëne aflegt, zijn en blijven geopend. Bovendien zijn vanaf 28 april, wanneer de avondklok vervalt, geselecteerde locaties ook weer 's avonds geopend voor afname van examens. Uiteraard houden alle toetscentra zich aan de RIVM richtlijnen.

Klassikale trainingen

Hoewel er een aantal versoepelingen zijn, blijft onderwijs op afstand de norm. De huidige stand van zaken laat het niet toe om je voor die tijd alweer klassikaal te ontvangen. Alle klassikale theorie trainingen, zoals de Spoedcursus Sociale Hygiëne, Training HACCP en Training Allergenen zijn daarom omgezet naar online trainingen en alle betrokken cursisten zijn hierover geïnformeerd. 

Uitzondering voor trainingen voor bedrijfsveiligheid én voor praktijktrainingen

Onze BHV cursussen, Leermeester trainingen en de trainingen Praktisch Leidinggeven kunnen inmiddels wel weer klassikaal plaatsvinden vanwege de uitzondering die de overheid hiervoor gemaakt heeft. Het gaat dan specifiek om een uitzondering op het verbod op openstelling van publieke plaatsen (zoals zalencentra) als dat is voor de uitvoering van opleidingen die nodig zijn voor het veilig en vaardig uitoefenen van beroep of bedrijf. Dit betekent dat op dit moment alleen trainingen en cursussen die gericht zijn op bedrijfsveiligheid én trainingen met praktijkexaminering weer doorgang mogen vinden, zoals onze BHV cursussen, Leermeester trainingen en de trainingen Praktisch Leidinggeven.

We blijven de maatregelen van de overheid uiteraard nauwlettend in de gaten houden en eventuele updates worden zo spoedig mogelijk gedeeld met de betrokken cursisten, waarna deze ook op onze website gepubliceerd worden.

Volg je opleiding of training online en haal eenvoudig de verplichte Horeca Diploma's. Schrijf je nu in voor één van onze online video trainingen!

Top 3 Online HSN Video Trainingen
 

1. Spoedcursus Sociale Hygiëne Video Training

       408+ reviews

2.  Online HACCP Video Training

      98+ reviews

3. Online Allergenen Video Training

      26+ reviews

Vorige
Overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.