Kom naar de Leermeesterdag op 18 september 2018

Ben jij Leermeester in de Horeca en wil jij je graag blijven ontwikkelen? Kom dan naar de Leermeesterdag! Dinsdag 18 september 2018 vindt voor de tweede keer op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy de Leermeesterdag plaats. FNV Horeca en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) organiseren deze dag speciaal voor alle Leermeesters van Nederland! De dag staat in het teken van gave workshops en inspirerende sprekers. Uiteraard is HSN ook van de partij en verzorgen wij tijdens de Leermeesterdag de workshop 'De Kunst van het 'Nee-zeggen'. Schrijf je nu in, neem deel aan de Leermeesterdag en ontvang na afloop het SVH Certificaat van Deelname!

HSN workshop 'De Kunst van het 'Nee-zeggen'

Als Leermeester ben je de spin in het web van de organisatie. Je hebt je eigen taken en daarnaast begeleid je één of meerdere leerlingen. Naast dit hele takenpakket vraagt je collega of je leidinggevende je regelmatig of je taken van hem/haar over kunt nemen. Je weet dat je daardoor minder tijd hebt voor je eigen taken en om je leerling(en) goed te kunnen begeleiden. Maar… je wilt je collega/leidinggevende ook graag helpen en ‘Nee-zeggen’ vind je lastig. Herkenbaar? Kom dan naar de workshop De Kunst van het ‘Nee-zeggen’. In deze workshop geven wij je tips en tools om ‘Nee’ te zeggen zonder dat jij het gevoel hebt je collega of leidinggevende af te wijzen en teleur te moeten stellen. Sterker nog, je zult zien dat het goed voelt en dat je meer tijd en ruimte krijgt voor jouw Leermeesterschap! 

Programma Leermeesterdag

10:00 uur: Ontvangst 
10:30 uur:  Opening door Ricardo Eshuis, directeur SVH
10:50 uur:  Gastspreker Marco Wins, opleider en leermeester Ron Blaauw College
11:35 uur:  Pauze
11:45 uur: Workshopronde 1
12:45 uur:  Lunch
13:15 uur:  Workshopronde 2
14:15 uur: Uitreiking Certificaten
14:30 uur: Bezoek Gastvrij Rotterdam inclusief gezellige borrel

Aanmelden

Meld je nu GRATIS aan via de website van FNV Horeca voor deze inspirerende dag!

Aanmelden


Blijf op de hoogte!

Word lid van onze besloten groep ‘HSN Leermeesters’ op Facebook! Het doel van deze groep is om je als erkend Leermeester te (kunnen blijven) ondersteunen met relevante informatie over het Leermeesterschap. Daarnaast kun je in contact komen met collega-Leermeesters om ervaringen te delen en advies te vragen aan collega’s en Leermeester trainers.

Word daarom nu lid van de ‘HSN Leermeesters’ groep!

Word nu lid

 

Vorige
Overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.