SVH Leermeester Cursus

3 dagen (09:00-17:00 uur)
8 x per jaar
31 locaties
SVH examen
SVH Diploma
9,8 (4100+ reviews)
1095,- All-in & BTW-vrij

SVH Leermeester Cursus

Word erkend SVH Leermeester in de Horeca!

Wil jij Leermeester worden en leerlingen of (nieuwe) medewerkers gaan begeleiden? Ben je goed in je vak en wil je deze kennis en jouw passie graag overdragen aan anderen? Volg dan de 3-daagse Leermeester cursus en behaal je SVH Diploma Leermeester! 

Leermeester Cursus

Tijdens de 3-daagse SVH Leermeester Cursus bereiden wij je intensief voor op het SVH examen Leermeester en je (toekomstig) Leermeesterschap. Naast de theoretische kennis ligt de focus juist op het praktijkgerichte gedeelte van je Leermeester carrière en zorgen wij er voor dat je én je SVH Diploma Leermeester behaalt én succesvol aan de slag kunt als Leermeester in de Horeca.

SVH examen Leermeester

Het SVH examen Leermeester vindt plaats op de 3e lesdag, aansluitend op de Leermeester Cursus op dezelfde locatie en met je eigen cursusgroep. Het examen bestaat uit 3 onderdelen: 
 

  • Portfolio
  • Praktijkexamen 'Coachen & Begeleiden'
  • Theorie examen

HSN meldt je automatisch aan bij SVH. Wanneer je voor alle onderdelen geslaagd bent, ontvang je het SVH Leermeester Diploma! 

Inclusief video training

Om je extra te ondersteunen voor het SVH theorie examen Leermeester en het praktijkexamen Coachen & Begeleiden ontvang je tevens toegang tot de online video training. In deze video training kun je de uitleg van de theoriestof leren waar en wanneer je wilt. Daarnaast hebben we 3 Coachen & Begeleiden video's opgenomen die je extra ondersteunen ter voorbereiding op je praktijkexamen! 


Leermeester proefexamens

Tijdens de Leermeester Cursus ontvang je van de trainer inlogcodes voor de online Leermeester proefexamens. HSN heeft de meest uitgebreide database (300+ vragen) van Nederland met oefenvragen en behaalt daardoor ook voor het onderdeel Leermeester theorie de hoogste slagingspercentages van alle Leermeester opleiders. Toets je kennis en maak hierbij makkelijk gebruik van de HSN Leermeester online proefexamens. 

SBB Erkend leerbedrijf

Werken in de Horeca is het mooiste vak wat er is! Om er voor te zorgen dat de kwaliteit en het niveau van (nieuwe) medewerkers gewaarborgd blijft, is het belangrijk dat er voldoende goede Leermeesters zijn in de Horeca om deze kennis en hun passie over te dragen. Om MBO-studenten op te mogen leiden moet het bedrijf erkend leerbedrijf zijn. Om erkend leerbedrijf te worden moet je bij SBB (Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) een erkenning aanvragen. Één van de eisen om deze erkenning te verkrijgen is dat er minimaal 1 gediplomeerd Leermeester in dienst is. 

Voor wie is de Leermeester Cursus? 

Voor alle ondernemers, leidinggevenden en medewerkers die Leermeester willen worden en leerlingen (en medewerkers) gaan begeleiden. Het maakt niet uit of je in de keuken, de bediening, catering, instellingskeuken of receptie werkt. De Leermeester Cursus is voor iedereen geschikt. 

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. Voldoende beheersing van de Nederlandse taal is vereist om het SVH examen te kunnen behalen. 

Cursusonderwerpen
  • Werven en selecteren van nieuwe medewerkers
  • Inwerken en begeleiden van medewerkers
  • Coachen en beoordelen van medewerkers
  • Verschillende communicatietechnieken
  • Feedback geven en ontvangen
  • Blijven ontwikkelen als Leermeester
Kortom...

Ben je op zoek naar een cursus waarmee je in één keer het SVH Diploma Leermeester behaalt én je succesvol als Leermeester in de Horeca aan de slag kunt? Schrijf je dan nu in voor de SVH Leermeester Cursus van HSN!  

Wat cursisten vinden van onze Leermeester cursus: 

 

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.