Personeelstekort? Word erkend Leerbedrijf!

Veel horecaondernemers hebben moeite met het vinden en behouden van goede medewerkers. Het aantal horecagelegenheden in Nederland neemt toe en door het tekort aan medewerkers worden de vaste medewerkers extra belast. Eén van de mogelijkheden om aan nieuwe medewerkers te komen is het opleiden van leerlingen. Word daarom erkend Leerbedrijf in de Horeca!

Waarom erkend Leerbedrijf worden? 

SBB (Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onderzocht waarom erkende leerbedrijven leerbedrijf zijn. In dit rapport, genaamd 'Motieven en meerwaarde voor opleiden onder leerbedrijven' is informatie verzameld van erkende leerbedrijven die door hun kenniscentrum zijn genomineerd voor de verkiezing 'Leerbedrijf'. Op iedere vraag konden de deelnemende leerbedrijven meerdere antwoorden geven. Laat je overtuigen door collega-ondernemers om erkend leerbedrijf te worden! 

Motivatie van collega - ondernemers:

Vraag: Wat is de reden dat je erkend Leerbedrijf bent? 

Wat zijn de voordelen van erkend Leerbedrijf zijn? 

Ondernemers noemen daarnaast nog andere voordelen: 

Wat zijn de effecten van erkend Leerbedrijf zijn? 

Andere onverwachte effecten: 

Overtuigd? Word erkend Leerbedrijf! 

Om leerlingen uit het beroepsonderwijs in je bedrijf te laten werken en te mogen opleiden, moet het bedrijf als leerbedrijf erkend zijn door SBB. Deze erkenning kun je aanvragen via www.s-bb.nl 

LET OP: Om erkend Leerbedrijf te worden in de Horeca moet je minimaal één medewerker in dienst hebben die het SVH Diploma Leermeester heeft behaald.

Meer informatie Leermeester Cursus

Vorige
Naar het horecatips-overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.