Sociale Hygiene Online Examentraining

Online proefexamens
2 x per maand examen
52 examenlocaties
Examen (16:50 - 17:30 uur)
SVH examen
SVH Diploma
295,- All-in & BTW-vrij

Sociale Hygiene Online Examentraining

Behaal je Sociale Hygiëne zonder cursus!

Wil je het examen Sociale Hygiëne afleggen, maar heb je geen tijd of zin in een cursus? Met de Sociale Hygiëne Online Examentraining inclusief examen Sociale Hygiëne op één van onze 52 examenlocaties kunnen wij je bieden wat je zoekt! 

Examen Sociale Hygiëne zonder cursus

De Sociale Hygiëne Online Examentraining bestaat uit het officiële SVH theorieboek met het examen Sociale Hygiëne op één van onze 82 examenlocaties. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het examen wenst af te leggen. Het examen Sociale Hygiëne vindt plaats van 16:50 uur tot 17:30 uur en bestaat uit 40 meerkeuze vragen (A,B,C). 

Online Sociale Hygiëne proefexamens

Toets je kennis met de Online Sociale Hygiëne proefexamens! Wanneer wij je inschrijving ontvangen wordt deze op werkdagen direct verwerkt. Na ontvangst van je betaling is de examendatum definitief en ontvang je per post het SVH theorieboek (indien van toepassing) en je examenuitnodiging. In deze uitnodiging vind je persoonlijke inlogcodes voor de Online Sociale Hygiëne proefexamens. Met deze proefexamens kun je je kennis toetsen en jezelf perfect voorbereiden op het examen Sociale Hygiëne.

Examen Sociale Hygiëne op 50+ locaties in Nederland

Het examen Sociale Hygiëne wordt twee keer per maand georganiseerd op meer dan 52 locaties in Nederland, er is dus altijd wel een examenlocatie bij jou in de buurt. 

Vergunning aanvragen

Schenk je alcoholische dranken aan gasten? Of verkoop je (sterk) alcoholische dranken aan klanten voor thuisgebruik? Dan zul je bij de gemeente een vergunning aan moeten vragen. Om deze vergunning te verkrijgen moet je het Diploma Sociale Hygiëne kunnen overleggen. Een andere eis is dat er tijdens openingstijden altijd iemand aanwezig is in de organisatie die op deze vergunning is bijgeschreven. 

Voor wie is de Sociale Hygiëne Online Examentraining? 

Voor iedereen die in een organisatie werkzaam is waar alcoholische dranken worden geschonken aan gasten of waar (sterk)alcoholische dranken worden verkocht aan klanten en die op de vergunning van de gemeente bijgeschreven dienen te worden. 

Toelatingseisen

Voor deze online examentraining is geen vooropleiding vereist. Houd er wel rekening mee dat je geen toegang hebt tot huiswerkbegeleiding en je geen mogelijkheid hebt om vragen te stellen. Wil je toch iets meer ondersteuning, kies dan voor een klassikale Spoedcursus Sociale Hygiëne of voor de thuisstudie Sociale Hygiëne Schriftelijk

Kortom...

Op zoek naar een examen Sociale Hygiëne zonder cursus maar wil je wel graag onbeperkt kunnen oefenen met online proefexamens? Schrijf je dan nu in voor de Sociale Hygiëne Online Examentraining! 

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje