Hoe lang blijft mijn SVH Diploma Sociale Hygiëne geldig?

Wanneer je het SVH Diploma Sociale Hygiëne hebt behaald, blijft deze voor onbepaalde tijd geldig. Je bent dus niet verplicht om het SVH Diploma op een later moment opnieuw te behalen. 

Sociale Hygiëne kennis

Dat betekent uiteraard niet dat het een slecht idee is om je kennis up-to-date te houden! Sinds 1 juli 2021 is de Drank- en Horecawet gewijzigd naar de Alcoholwet. De inwerkingtreding van de Alcoholwet betekent niet alleen een naamswijziging van de wet, maar ook een toevoeging van een aantal nieuwe onderdelen in de wet. 

Heb je voor 2021 het SVH Diploma behaald, dan is je kennis verouderd. Wil je volledig op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Sociale Hygiëne en de wetgeving omtrent alcohol, drugs- en gokken, dan raden wij je aan om een Cursus Sociale Hygiëne zonder SVH examen te volgen.

Cursus Sociale Hygiëne zonder SVH examen

Wil je je Sociale Hygiëne kennis updaten? Dat kan met een van onderstaande cursussen Sociale Hygiëne: 
 

Wanneer je bij aanmelding aangeeft (bij stap 4 opmerkingen) dat je al in het bezit bent van je Diploma Sociale Hygiëne zullen wij de examenkosten niet in rekening brengen en je niet aanmelden voor het SVH examen. 


Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.