HACCP Schriftelijk

2 huiswerklessen
Eigen tijd en tempo
Thuisstudie
Huiswerkbegeleiding
HACCP Toets
HACCP Certificaat
195,- All-in & BTW-vrij

HACCP Schriftelijk

Behaal je HACCP Diploma met thuisstudie!

Heb je geen tijd om de hele dag naar de klassikale HACCP Cursus te komen? Of wil je geen klassikale cursus volgen maar wel je HACCP Diploma behalen? Schrijf je dan in voor de Thuisstudie HACCP Schriftelijk of voor de HACCP Online Video Training!

HACCP Schriftelijk

De thuisstudie HACCP Schriftelijk bestaat uit het officiële boek 'Hygiënecode voor de Horeca', aanvullende achtergrondinformatie over HACCP en voedselveiligheid, twee huiswerklessen en een HACCP Toets. Elke huiswerkles bestaat uit ongeveer 20 vragen waarvan de antwoorden te vinden zijn in de Hygiënecode voor de Horeca en de aanvullende achtergrondinformatie. Je bepaalt zelf wanneer je de huiswerklessen maakt en instuurt naar je persoonlijke huiswerkdocent. Dit kan zowel per post als per mail. Daarnaast heb je uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docent, dit kan zowel schriftelijk als telefonisch. 

HACCP Toets 

Wanneer je beide huiswerklessen met een voldoende hebt behaald, kun je de HACCP Toets maken en opsturen (per post of per mail). Deze toets, bestaande uit 30 meerkeuze vragen (A,B,C), vind je tevens in het huiswerkpakket. Je huiswerkdocent kijkt de toets na en wanneer je geslaagd bent voor de HACCP Toets ontvang je het HACCP Diploma per post. 

NVWA en Warenwet

Bedrijven die met voedsel omgaan, moeten dat op een veilige en hygiënische manier doen. Daarmee wordt voorkomen dat gasten ziek worden. Één van de eisen uit de Warenwet is dan ook dat bedrijven een voedselveiligheidsplan (HACCP-plan) moeten hebben waarbij in kaart is gebracht wat er mis kan gaan en hoe deze risico's voorkomen kunnen worden. Daarom is het belangrijk dat iedere medewerker die met voedsel omgaat een training of instructie heeft gevolgd op het gebied van voedselveiligheid. De NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) controleert tijdens een controle ook of deze kennis bij medewerkers aanwezig is. 

Voor wie is de thuisstudie HACCP Schriftelijk?

Voor (startende) ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van horecagelegenheden en cateringbedrijven. Maar ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van overige organisaties waar voedsel wordt behandeld en bereid zoals: bedrijfskantines, (zorg)instellingen, gemeenschapshuizen, verenigingen en sportkantines.

Toelatingseisen

Voor deze thuisstudie is geen vooropleiding vereist. 

Huiswerklessen
  • Huiswerkles 1: Basisvoorwaarden: voedselveiligheid, aantoonbaar voedselveilig werken, kritische processen
  • Huiswerkles 2: Processtappen: persoonlijke hygiëne, bereiden van gerechten, inkoop en opslag, presenteren en serveren, schoonmaak
Kortom...

Wil je alles leren op het gebied van voedselveiligheid en geef je de voorkeur aan thuis studeren in je eigen tijd? Schrijf je dan nu in voor de thuisstudie HACCP Schriftelijk! 

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.