HSN goes Curacao!

Op 29 en 31 augustus heeft HSN voor 20 enthousiaste medewerkers van Karakter Curaçao en Koraal de Training Gastvrijheid verzorgt.

Training Gastvrijheid op Curaçao

Op 29 en 31 augustus heeft HSN voor 20 enthousiaste medewerkers van Karakter Curaçao en Koraal Curaçao de Training Gastvrijheid verzorgt. De doelstelling was om de gastvrijheid op een nog hoger niveau te krijgen, optimale gastbeleving te creëren en daarmee het bedrijfsresultaat te verhogen.

Mystery visits

Voorafgaand aan de trainingen heeft HSN diverse Mystery Guest Visits uitgevoerd bij beide horecabedrijven. De belangrijkste uitgangspunten waren; gastvrijheid, service, vakkennis, sfeer en actieve verkoop. Tijdens de training zijn alle aandachtspunten behandeld en omgezet in actiepunten en in praktische tips & trics waarmee de medewerkers direct aan de slag kunnen.

Wow-momenten creëren

Een belangrijk onderdeel van de Training Gastvrijheid is het creëren van WOW-momenten voor je gasten. Samen met de trainer en je team bedenk je momenten om de verwachtingen van jouw gasten nog meer te overtreffen. Ook leren de deelnemers hoe je beter kan samenwerken in een team, hoe je feedback kan geven en hoe je nog meer plezier in je werk kunt hebben. Maar ook leer je hoe je gasten de perfecte gastvrijheidsbeleving kunt geven.

 

 

 

Reviews deelnemers

Alle deelnemers hebben de training als zeer waardevol en nuttig ervaren. Het gemiddelde tevredenheidscijfer van de trainingen was maar liefst een 8,8!

Reacties deelnemers:

'Ik heb geleerd dat ik met actieve verkoop juist de gastbeleving verhoog'.

'Door deze training kan ik mijn werk met meer plezier doen'.

'Het belangrijkste wat ik tijdens de training geleerd heb, is dat ik mij er altijd van bewust moet blijven hoe belangrijk wij zijn voor de gast'.

'Het was erg leuk om te zien hoe mijn collega's bepaalde dingen zien en ervaren'.

'Ik heb veel verkooptechnieken geleerd én ik weet nog beter hoe ik met de gasten kan omgaan'.

Foto's bekijken?

Benieuwd naar de foto's van de training? Bekijk ze op onze facebookpagina!

P.s. Like ons en blijf op de hoogte! ;-)

 

 

Vorige
Overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.