HSN goes Curacao!

Training Gastvrijheid op Curacao door HSN

Training Gastvrijheid op Curaçao

Op 29 en 31 augustus heeft HSN voor 20 enthousiaste medewerkers van Karakter Curaçao en Koraal Curaçao de Training Gastvrijheid verzorgt. De doelstelling was om de gastvrijheid op een nog hoger niveau te krijgen, optimale gastbeleving te creëren en daarmee het bedrijfsresultaat te verhogen.

Mystery visits 

Voorafgaand aan de trainingen heeft HSN diverse Mystery Guest Visits uitgevoerd bij beide horecabedrijven. De belangrijkste uitgangspunten waren; gastvrijheid, service, vakkennis, sfeer en actieve verkoop. Tijdens de training zijn alle aandachtspunten behandeld en omgezet in actiepunten en in praktische tips & trics waarmee de medewerkers direct aan de slag kunnen.

Wow-momenten creëren 

Een belangrijk onderdeel van de Training Gastvrijheid is het creëren van WOW-momenten voor je gasten. Samen met de trainer en je team bedenk je momenten om de verwachtingen van jouw gasten nog meer te overtreffen. Ook leren de deelnemers hoe je beter kan samenwerken in een team, hoe je feedback kan geven en hoe je nog meer plezier in je werk kunt hebben. Maar ook leer je hoe je gasten de perfecte gastvrijheidsbeleving kunt geven.

-

Reviews deelnemers

Alle deelnemers hebben de training als zeer waardevol en nuttig ervaren. Het gemiddelde tevredenheidscijfer van de trainingen was maar liefst een 8,8!

Reacties deelnemers: 

'Ik heb geleerd dat ik met actieve verkoop juist de gastbeleving verhoog'.

'Door deze training kan ik mijn werk met meer plezier doen'.

'Het belangrijkste wat ik tijdens de training geleerd heb, is dat ik mij er altijd van bewust moet blijven hoe belangrijk wij zijn voor de gast'.

'Het was erg leuk om te zien hoe mijn collega's bepaalde dingen zien en ervaren'.

'Ik heb veel verkooptechnieken geleerd én ik weet nog beter hoe ik met de gasten kan omgaan'.

Foto's bekijken? 

Benieuwd naar de foto's van de training? Bekijk ze op onze facebookpagina! 

HSN Facebook

P.s. Like ons en blijf op de hoogte! ;-)

    

Training Gastvrijheid

Wil je ook de gastvrijheid in je bedrijf verbeteren? En wil je de teamspirit en je omzet verhogen? Vraag een gratis offerte aan voor een Training Gastvrijheid voor jouw medewerkers!

-

 Incompany Gastvrijheid

Vraag vrijblijvend een offerte aan

SVH erkende leermeester cursus

Foto's bekijken?

Benieuwd naar de foto's van de training?
Bekijk ze op onze facebookpagina!

HSN Facebook

P.s. Like ons en blijf op de hoogte! ;-) 


Naar het nieuwsoverzicht