HSN Cursussen uitgesteld vanwege Coronavirus

Zojuist hebben minister Bruins en minister Slob in een persconferentie bekend gemaakt dat per direct alle scholen, sportclubs en eet- en drinkgelegenheden dicht gaan om de strijd tegen het coronavirus aan te gaan. Uiteraard nemen wij als HSN onze verantwoordelijkheid en staan de Volksgezondheid en het voorkomen van verspreiding ook bij ons voorop!

English version, click here

Naar aanleiding van deze maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is vandaag door de directie van HSN besloten dat alle opleidingen die deze maand en komende maand gepland staan (tot 6 april a.s.), verplaatst worden.  Deze drastische maatregel is genomen naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van 15 maart om 17:30 uur.

Lopende cursussen

HSN doet er alles aan om haar rol als opleider zo goed mogelijk te vervullen in deze bijzondere periode. Alles op alles wordt gezet om zo snel mogelijk de cursussen te hervatten. Dit is uiteraard sterk afhankelijk van de verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus en het beleid van de RIVM. Het streven is om binnen dit cursusjaar alle te verplaatsen cursussen opnieuw in te plannen.

Eéndaagse cursussen

Alle cursussen, die vanaf 16 maart tot 6 april ingepland staan, verschuiven naar een latere datum.  Cursisten van wie de cursussen zijn vervallen, krijgen opnieuw bericht wanneer de cursus alsnog plaatsvindt. Zij hoeven zich niet opnieuw voor die cursus aan te melden. HSN doet er alles aan om het cursusaanbod op peil te houden, zodat cursisten voldoende gelegenheid hebben om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.


Geen extra kosten voor u als relatie / cursist

Er worden geen extra kosten aan onze relaties / cursisten in rekening gebracht voor alle cursussen die vanaf 16 maart tot 6 april a.s. gepland staan en verplaatst moeten worden. Dit geldt voor alle trainingen en cursussen van HSN in genoemde periode.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn of aanvullende informatie zal dit op onze website worden gepubliceerd.


 

Meer informatie
Voor verdere informatie over de ontwikkeling van het Coronavirus verwijzen we u naar de volgende website: 

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Vorige
Overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.