Klassikale cursussen uitgesteld tot 1 juni 2020 i.v.m. COVID-19

Op 21 april 2020 sprak President Mark Rutte Nederland toe over hoe we verder gaan na 28 april. Al onze geplande klassikale cursussen zijn in lijn met de RIVM maatregelen opgeschort tot 1 juni 2020.

Online cursussen Sociale Hygiëne 

Haal nu je SVH Diploma Sociale Hygiëne met de online Spoedcursus conform de RIVM richtlijnen! Volg de Spoedcursus Sociale Hygiëne online in je eigen tijd en haal snel en veilig uw SVH Diploma! Helaas kunnen de klassikale cursussen op dit moment niet georganiseerd worden i.v.m. het Coronavirus. 
Om ervoor te zorgen dat je toch snel je SVH Diploma kunt behalen hebben wij gelukkig de oplossing gevonden! De Spoedcursus Sociale Hygiëne is nu online in een makkelijke E-Training te volgen. De cursus is volledig op video opgenomen is en wordt gegeven door onze toptrainer Gabriëlla Café.  Aansluitend op de Spoedcursus doe je het SVH computerexamen op één van de 10 examenlocaties.

Klik hier voor meer informatie

 

Klassikale cursussen

Alle klassikale cursussen worden door deze nieuwe maatregelen opgeschort tot 1 juni 2020. Alle cursisten die reeds ingeschreven staan voor één of meerdere van deze cursussen zijn per mail en/of telefonisch hierover geïnformeerd. 

We begrijpen dat de impact van deze maatregel groot kan zijn en vragen begrip voor deze uitzonderlijke situatie en verontschuldigen ons voor eventuele ongemakken.

Omzetten naar een thuisstudie

Cursisten die in de komende maanden ingeschreven staan voor een HACCP Cursus of Allergenen Training kunnen de cursus wel schriftelijk volgen en op deze manier in het bezit komen van het HACCP Certificaat of het Allergenen Certificaat.

Wil je je klassikale cursus HACCP of Allergenen kosteloos omzetten naar de schriftelijke cursus, dan kun je contact opnemen met onze Klantenservice op 076 - 52 33 666. 

 

Meer informatie:
Voor verdere informatie over de ontwikkeling van het Coronavirus verwijzen we je naar de volgende website: 

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Vorige
Overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje