BHV Cursus (Basis Blended Learning)

E-learning + praktijkdag
Iedere maand
60 locaties
BHV examens
BHV draagpas
310,- (excl. 21% BTW)

BHV Cursus (Basis Blended Learning)

Behaal je BHV met E-learning + 1 praktijkdag

Weinig tijd om je BHV Certificaat te behalen? Neem de theorie door in je eigen tijd en tempo. Kies voor de ideale combinatie van online leren en volg een praktijkdag bij jou in de buurt met de BHV Cursus Basis Blended Learning! 

BHV E-learning

Voor aanvang van de praktijkdag leer je de theorie via onze dynamische leeromgeving met BHV E-learning. De afwisselende leermodules bestaan uit de lesstof met uitleg en voorbeelden in zowel tekst als beeld. Daarnaast vind je oefeningen die op een aantrekkelijke, leuke manier aangeboden worden. De BHV E-learning bestaat uit 6 trainingsmodules. Elke module wordt afgesloten met een proeftoets ter voorbereiding op de theorie examens. Het doorlopen van de 6 modules neemt ongeveer 4 tot 6 uur huiswerk in beslag. 

BHV theorie examens

De theorie examens bestaan uit 2 BHV examens: BHV Basis Brand en BHV Basis Eerste Hulp. Wanneer je minimaal 70% van de vragen uit de theorie examens correct hebt, ben je geslaagd voor de theorie en kun je deelnemen aan de praktijkdag. De E-learning dient minimaal 3 werkdagen voor aanvang van de praktijkdag met succes te zijn afgerond. 

BHV praktijkdag

De praktijkdag vindt plaats van 8:30 tot 16:00 uur. Deze dag staat in het teken van praktisch handelen bij calamiteiten. Er wordt aandacht besteed aan de online geleerde theorie en dit wordt, waar nodig, aangevuld met meer uitleg van de instructeur. Daarnaast zullen alle praktische handelingen in de praktijk worden geoefend. Een goede voorbereiding via de E-learning zorgt ervoor dat de praktische BHV-handelingen op een actieve wijze en in een hoog tempo uitgevoerd en geoefend kunnen worden. 

Voor wie is de BHV Cursus (Basis Blended Learning)?

Voor ondernemers, leidinggevende en medewerkers van grote en kleine organisaties die geen tijd hebben om naar de 2-daagse BHV Cursus (Basis) te komen. Je hebt nog niet eerder een BHV cursus gevolgd of je BHV draagpas is verlopen en je wilt deze opnieuw behalen. 

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. Wel dien je minimaal 18 jaar te zijn. 

Cursusonderwerpen
 
Theorie BHV E-learning: 
  • Algemene hulpverleningsregels
  • Niet-spoedeisende Hulp
  • Spoedeisende Eerste Hulp
  • Brandbestrijding en ontruiming
BHV-praktijkdag: 
  • Deurprocedure
  • Blusoefeningen met verschillende blusmiddelen
  • Reanimeren (met AED)
  • Stabiele zijligging
  • Verbandleer
Kortom...

Wil je snel je BHV Certificaat behalen en heb je weinig tijd? Schrijf je dan nu in voor de BHV Cursus Basis Blended Learning met slechts 1 praktijkdag! 

Direct inschrijven

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.