Nu beschikbaar: Horeca Inhaakkalender 2025!

De Horeca Inhaakkalender 2025 is nu beschikbaar! Voor de 8e keer heeft Petra Venekamp van ConcreetAdvies de Horeca Inhaakkalender voor hospitality organisaties samengesteld. Speciaal voor relaties van HSN is deze weer gratis te bestellen!

De Horeca Inhaakkalender 2025 staat weer bomvol met originele inhakers voor het hele jaar. Dit jaar zijn er zelfs een aantal nieuwe inhakers bijgekomen, zoals hele populaire inhaakmomenten van afgelopen jaar en een aantal nieuwe thema-maanden. Gebruik de kalender intensief om jouw social media posts een boost te geven en ter inspiratie voor al je marketing. Gebruik het ook om verrassende salesacties te bedenken waarmee je gasten keer op keer kunt verrassen.

Waarom inhaken?

Waaruit bestaat deze kalender? 

Bestel de Horeca Inhaakkalender 2025 GRATIS! 

Wil je je goed kunnen voorbereiden op je (Social Media) campagnes in 2025? Bestel dan nu gratis de digitale Horeca Inhaakkalender 2025 via de button 'Direct online bestellen of stuur een mail met je aanvraag naar info@concreetadvies.info 

Direct online bestellen

De Horeca Inhaakkalender 2025 wordt na ontvangst van je aanvraag DIGITAAL zo spoedig mogelijk per mail naar je verstuurd.


Namens ConcreetAdvies en Horeca Stichting Nederland wensen we je graag alvast veel succes, interactie, gasten en omzet in 2025 toe! 

Over de Auteur

Petra Venekamp is eigenaar van ConcreetAdvies. Petra werkt sinds jaar en dag in de gastvrijheidsector. Zodoende kent zij de operationele uitdagingen van de internationale hotellerie en nationale horecabranche van binnen en buiten. Ook is zij bekend met het gemeentelijk horecabeleid, de instanties en de wet- en regelgeving waarmee een ondernemer te maken heeft.

Naast het adviseren van organisaties schrijft Petra ook boeken. Vorig jaar lanceerde zij, samen met Bianca Roemaat van Roux Communicatie, hét menukaarthandboek 'Boost je Menukaart!'. In dit boek laten zij zien hoe je als ondernemer meer geld verdient met je menukaart en hoe je gasten een betere beleving biedt. Het boek staat vol met praktische tips, tools en checklists en is onmisbaar voor iedere ondernemer! 

Vorige
Naar het horecatips-overzicht
Volgende

Twijfel je over de juiste cursus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen!
076 - 52 33 666
of stuur een e-mail naar:


Direct inschrijven
biertje
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.